Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] brak sensu grania

samios5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnie dni co był kiedys bocenia jeszcze chyba w lato wybocilem leonka fe --> ale juz bez bota jak mam zrobic SFE ..

Jak np taki szaman z 1,5 roku bocił i teraz lata i rozkurwia top 15...

Nie da sie teraz osiągnąc tego co na bocie....

I jak tera mam grac ? , bo chcialem wrocic

Opublikowano

Zacznij grać uczciwie, to najlepsze wyjście.

Bo widać że te osoby które używały boty to poprostu nie chciało im się grać w darkorbit, teraz to albo zabijasz alienki i masz z tego kase itp. albo wysyłasz esy na MHH (1-2) i masz kase na sprzęt

Opublikowano

Zacznij grać uczciwie, to najlepsze wyjście.

Bo widać że te osoby które używały boty to poprostu nie chciało im się grać w darkorbit, teraz to albo zabijasz alienki i masz z tego kase itp. albo wysyłasz esy na MHH (1-2) i masz kase na sprzęt

Znaczy ja kupuje golca i mam FE ...

Tylko mi powiedz co ja zrobie jak wyskoczy z 3 stare FE lub 2 SFE i mają mnie na 2 strzał ?...

Mowie na podstawie tego fillmu

Opublikowano

Ci co wybocili mają full lf4, havoki, herculese i full update wiec im sie sfarcilo, inni mogli stracic full update i pp wiec juz jestes kilka mln uri na - . Graj normalnie, nie wydawaj kasy i bij alienki :D

Opublikowano

Ci co wybocili mają full lf4, havoki, herculese i full update wiec im sie sfarcilo, inni mogli stracic full update i pp wiec juz jestes kilka mln uri na - . Graj normalnie, nie wydawaj kasy i bij alienki :D

To teraz zrob golca full lf4 albo chociaz pol lf4 i chociaz full havocki....

Opublikowano

Moim zdaniem powinni otworzyć nowy serwer - nie byłoby wyboconych kont, wszyscy zbieraliby na FE od nowa, wyloty byłyby bardzo ciekawe, bo flaxem możnaby się naparzać

Opublikowano

Mogli by stworzyć jakiś Szybki Serwer (chyba nie musze mówić jaki by był).

Tam każdy by wiedział jak zacząć, a na zwykły serwer wrócił by i by był o troche lepszy.

No niestety, ale każdy uczy się na swoich błędach.

@UP

W sumie to nie jest aż taki zły pomysł, wszyscy zaczeli by grać uczciwie, 0 botów itp.

Ale jak zaraz na taki serwer wejdzie jakiś dzieciak który ma w ch** kasy, to zaraz będzie miał FE ...

Mało osób by takich było?

Opublikowano

Mogli by stworzyć jakiś Szybki Serwer (chyba nie musze mówić jaki by był).

Tam każdy by wiedział jak zacząć, a na zwykły serwer wrócił by i by był o troche lepszy.

No niestety, ale każdy uczy się na swoich błędach.

@UP

W sumie to nie jest aż taki zły pomysł, wszyscy zaczeli by grać uczciwie, 0 botów itp.

Ale jak zaraz na taki serwer wejdzie jakiś dzieciak który ma w ch** kasy, to zaraz będzie miał FE ...

Mało osób by takich było?

3-4 przelewy i moze sie bawic ;)

Opublikowano

Tak jak piszą pozostali gracze. Jedynie co Ci pozostaje to grać uczciwie. Przynajmniej mapka jest odludniona. Ew. został Ci jeszcze pixelbot

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Człowieku to po co ty Wgl grasz ;) Ja przez 1 godzinę potrafie nabić więcej niż na bocie i jakoś nie płaczę że nie mam aktualnie SFE bo takie jest życie jakbyś uczciwie grał to byś do dzis miał juz SFE ;)

Opublikowano

Podpisuje sie pod tym co napisał włochu jak byś zaczol robic konto w tym dniu o napisałeś post już może byś miał FE.

A godzina to bardzo duzo czasu ja przez jedna godzine potrafie sam ubic 4 ub dk toche schodzi x2 ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...