Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Połączenie telefonu z komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem posiadaczem telefonu LG L5 e610 od paru dni próbuje podłączyć telefon z komputerem poprzez kabel USB w programie Lg pc suite IV.

Jednak telefonu nie wykrywa (choć wszystko jest podłączone tak jak należy). Pobrałem również zwykła "podstawowa" wersje LG pc suite.

Telefon wykryło ale nie ma opcji która pozwoli mi wejść w folder wiadomości sms.

Problem tkwi w tym że mam za dużo wiadomości sms w telefonie i z poziomu telefonu nie mogę ich usunąć bo się wszystko tnie.

Za pomocą komputera również. I rodzi się pytanie czy istnieją jakieś darmowe pełne wersje programów które pozwolą mi połączyć się telefonem do komputera i usunąć stamtąd wszystkie sms ?

Opublikowano

Witaj.

Jeżeli zależy Ci najbardziej na usunięciu smsów to polecam darmową aplikację z google play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=pl
Jest tam opcja kasowania wszystkich wiadomości bez potrzeby otwierania aplikacji wiadomości.

Jeżeli chodzi o problemy z podłączeniem, poszukaj sterowników do Twojego modelu telefonu.

Pozdrawiam, Beowulf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...