Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gazetka w szkole o zmarłym koledze..

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

W piatek zmarł mój bardzo bliski kolega po dwóch latach walki z rakiem. W tym samym tygodniu miał 17 urodziny... Dowiedziałem się właśnie że nasza wychowawczyni chce zrobić o nim gazetkę w szkole i nie wiem co o tym myśleć bo według mnie to głupi pomysł tym bardziej że Norbert nie lubił być w centrum uwagi. I jeszcze do tej samej szkoły do 3 liceum chodzi jego siostra. Jak myślicie dobry pomysł z tą gazetką? Bo ja tak właściwie nie mam argumentów przeciw temu ale jestem na nie.

Opublikowano

Taka propagandowa akcja , nie maja do robienia nic lepszego to wymyslaja takie pierdoły.

Kolezance w 3 tech zmarł ojciec i brat w jednym wypadku , wychowawczyni wpadla na jakze chujowy pomysl odwiedzenia jej oraz rozmow przy klasie o tym co sie stalo.

Trzeba tepic takie zachowania.

Ci ktorzy chca beda mieli go w pamieci.

Opublikowano

Pojebało ją, czy co. Jakby ktoś zrobił taką zagadkę o jakimś moim znajomym czy coś, to od razu podarłbym tą gazetkę i wybił z jej durnej głowy ten pomysł. Kto się interesował chłopakiem ten pewnie wie o tym, po co to rozsyłać dalej.

Opublikowano

Lepiej po prostu zasugerować przy następnym apelu uczczenie to minutą ciszy. Nic więcej nie możecie dla niego zrobić, a te gazeki byłyby moim zdaniem bezsensowne ;)

Opublikowano

Debilny pomysł. Gratuluję inwencji twórczej nauczycielki... To tak, jakby twój zwierzak zmarł, ty chciałbyś o tym zapomnieć i żyć dalej, a nauczycielka jebnęła wykład o akurat tym gatunku i poprosiła cię, byś przy całej klasie opowiedział o swoim który zmarł...

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...