Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VPS pod TeamSpeak3

Gość - Kizys -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co sądzicie o MintsHost.pl? VPS 3GB

Z tego co słyszałem od ludzi, serwery ciągle padają, support jest tragiczny są częste lagi.

Sam nie sprawdzałem.

Opublikowano

Z tego co słyszałem od ludzi, serwery ciągle padają, support jest tragiczny są częste lagi.

Sam nie sprawdzałem.

Mam u nich serwer MineCraft od 14dni jest nonstop włączony i nie ma żadnych problemów, support odpisywał mi bardzo szybko, lagów nie ma wogóle.

Opublikowano

Exone.pl jest tak badziewnym hostingiem, że nawet nie warto myśleć na temat wzięcia tam VPSa.

Jeśli chcesz postawić serwer TSa do 512 slotów a nie masz wielkich ambicji, nie potrzebujesz konta ROOT na VPSie, pełnego dostepu to wal do net-speaka. Za 45 złotych masz gwarancje działania 512 slotów, dodatkowo bardzo dobry AntyDDOS i miły dla oka panel przez WWW do zarządzania ts. Net-speak chodzi na serwerach hosteamu, więc posiada swoją stabilność.

Jeśli natomiast chcesz być u siebie, robić co ci się podoba na maszynie to może być najtańszy hosteam.plw OpenVz. Interesu na tym nie zrobisz, ale ta wirtualizacja pozwoli ci spokojnie zacząć i dla niewymagających wystarczy. Z moich ostatnich informacji już najtańsze VPSy mają dość pokaźne zabezpieczenia, ale wiadomo, że wirtualka a prawdziwa maszyna to duża różnica.

Jeśli będziesz potrzebował pomocy z tsem możesz się odezwać na gg:2660269, zawszę odpowiem na pytania.

http://hosteam.pl
http://net-speak.pl

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...