Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Green Lavender Town Theme

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie? Przez ten theme naukowcy potwierdzili, że spora ilość dzieci popełniło samobójstwo. Dzieci miały od 7 do 12 lat.

Zdajcie relację z odsłuchu tego, i wasze zdanie na ten temat. Pozdrawiam. ;)

P.S. Mnie obecnie głowa strasznie boli. Po szkolę słuchałem tego na słuchawkach przez 5 minut bo koledzy chcieli sprawdzić reakcję. Nie zadziałało, lecz nagle dosłownie nie mogłem ogarnąć bólu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W Pokemonach takichmuzyczek jest o wiele więcej :<

Owszem, ale ta jest 'najgroźniejsza', bo spowodowała wiele samobójstw u młodszych graczy.

Opublikowano

łeb mnie boli coś nie wierze ale muzyka wyjęta z horroru człowieku

@up lekko boli ale do opanowania

ja mam 14 lat i gdybym miał to słuchać przez np 9h to bym się ku*** zabił -.- ta muzyka przeraża i piszczy holernie..nie dziwie się że popełnili samobójstwo

...

Opublikowano

Muzyka nie jest z żadnego horroru, a z pierwszej wersji Pokemonów, które były dostępne tylko w Japonii. Po kilku latach muzyka została zmieniona, ale oryginał pozostał w internecie.

Opublikowano

Też nie wiem dlaczego dziewczyny z klasy w 0% mają ochotę tego słuchać. :P

Opublikowano

Tak piskliwe dźwięki drażniąco działają na układ słuchowy, ot cała filozofia. A co do tych samobójstw, to wyglada mi to na zwykłą creepypastę. Jeśli się mylę - poproszę o źródło.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Trochę nie jasno napisałeś jak to w 0% mają ochotę słuchać, bo nie ogarniam, ja tego z 5 razy słuchałem i nic, ale nawet ciekawe. ;p

Mnie też osobiście głowa nie bolała jak tego słuchałem, ale nagle mnie złapało..

Opublikowano

oczywiście mam 13lat gdy miałem 11lat słuchałem tego 2 razy dziennie nigdy mie nic nie bolało i nagle raz nakurwiała mie w nocy głowa jak chuj po czym zaprzestałem tego słuchać teraz przesłuchałem znowu to zmienia samo poczucie przez to że to jest smutne jak hoy nic nie poradzicie ps ręka mie zaczeła boleć jak tego słucham ;_;

yopi nareszcie znowu temat o creepypastach <3

Opublikowano

Było już o tym, że pokemony to narzędzie szatana. Teraz mamy że pokemony są creepypastami! :D

Z drugiej strony... Japończycy mają talent do takich rzeczy poniekąd. ;)

Opublikowano

Nienawidzę teorii spiskowych - bo one są w 99% nie prawdą ,sama muzyka jest drażniąca ale to wszystko(poza tym to japonia lol).

Same w ogóle założenie że muzyka może wywołać tak silny efekt jak samobójstwo jest mieprawdopodobny ,lecz dodam tutaj taką ciekawostkę - dzieci słyszą większy zakres częstotliwości niż dorośli więc jak już to na tym opierał by się ten efekt

Opublikowano

Jest napisane - "Od tego boli mnie głowa" - Odsłuchując materiał tworzysz urojenie w swojej głowie, że coś cie boli. Zwykły efekt placebo.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...