Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tibia - Vouchery

igamerpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje pytanko brzmi jak dostać lub użyć vouchera. Jakie są wymagania. Wiem o nich tyle co lewy but o prawym :D CZYLI NIC prosze o wytlumaczenie.

Prawo jest ustalone ze względu na ludzi.

Szukam osób do teamu na świecie aurera.

Opublikowano

Jeżeli miałeś PACC w wakacje w czasie, kiedy były ataki na serwer=lagi to za każdy dzień pacca zrekompensowali się oddając 17dni PACC lub 4dni double expa zamiast 1dnia PACC. Aktualnie nie da się zdobyć.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nie trzeba było mieć pacca wystarczyło się logować w dniu kiedy były silne ataki ddos przez co zrekompensowali ci ten dzień dając ci exp voucher.

Tu się z Tobą nie zgodzę. Ataki trwały 17 dni*chyba* (a przynajmniej tyle dni pacc oddali / do wymiany za double). Ja z racji iż zakupiłem scrolla 2 dni przed atakami miałem całe 17dni, a brat jak mu się skończył podczas ataków dostał tylko 10.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Tu się z Tobą nie zgodzę. Ataki trwały 17 dni*chyba* (a przynajmniej tyle dni pacc oddali / do wymiany za double). Ja z racji iż zakupiłem scrolla 2 dni przed atakami miałem całe 17dni, a brat jak mu się skończył podczas ataków dostał tylko 10.

Creation Date: Sep 06 2013
Comment: Double Experience and Skill Voucher
Type: Experience / Skill Voucher
Original Duration: 5 days
Adjusted Duration: The duration has not been adjusted
State: Voucher can be activated.
Nie mam oddanych dni pacca tylko exp x2 więc ;) voucher nie musiałeś mieć wtedy pacca

5435084992.png

Opublikowano

Comment: Double Experience and Skill Voucher

Original Duration: 5 days

Adjusted Duration: The duration has not been adjusted

State: Voucher can be activated.

Nie mam oddanych dni pacca tylko exp x2 więc ;) voucher nie musiałeś mieć wtedy pacca

Comment: Premium Compensation for Connection Problems

Type: Premium Time Voucher

Original Duration: 16 days

Adjusted Duration: 0 day

State: The voucher can not be activated, because the duration was adjusted to 0 days.

Original Duration: 17 days

Adjusted Duration: 81 days

State: The voucher was active from Sep 06 2013, 23:09:54 CEST until Nov 26 2013, 22:09:54 CET.

Widocznie bez pacca oddali tylko 5 dni, ja jak widzisz dostałem 17, które wymieniłem na 81 dni double (który wczoraj się skończył ; _ ; ).

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...