Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy server ( Jak wyjdzie , to nazwa najprawdopodobniej będzie Verlax ) :)

Dragoniso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mam zamiar zrobić serwer ,Wy zadecydujecie czy on powstanie :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tutaj podam informacje dotyczące serwera :)

Tryb serwera: normal/hard

Exp: mały :>

Drop : mały / średni (zobaczymy) :)

Mapy: Raczej na pewno będą inne niż podstawowe :)

Item Shop : Włączony

Smocze Monety będą dosyć drogie , ale rzeczy tanie :) ( Musimy na czymś zarobić :< )

Maksymalny poziom jaki będzie można osiągnąć to najprawdopodobniej 120-160 , ale ustalimy :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zachęta dla graczy : 3/5 pierwszych graczy , którzy wbiją maksymalny poziom dostaną unikalną rzecz NA ZAWSZE , więc zachęcamy do grania :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Serwer będzie dla Was , przyjemności grania na nim , chcę tutaj zobaczyć ile ludzi będzie na nim grało , a ile chociaż raz kupiło Smocze Monety , musimy ( Ja i mój kolega będziemy prowadzić serwer ) zarabiać , aby go utrzymać . Proszę , więc napisać ile osób by na nim grało , a ile kupowało Smocze Monety ( Wystarczy , że napiszecie Chociaż raz kupiłbym SM) . Dziękuję Wam i tak jak mówiłem , serwer jest robiony dla Was :) .

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie!

Mam zamiar zrobić serwer ,Wy zadecydujecie czy on powstanie :)

Tutaj podam informacje dotyczące serwera :)

Tryb serwera: normal/hard

Exp: mały :>

Drop : mały / średni (zobaczymy) :)

Mapy: Raczej na pewno będą inne niż podstawowe :)

Item Shop : Włączony

Smocze Monety będą dosyć drogie , ale rzeczy tanie :) ( Musimy na czymś zarobić :< )

Maksymalny poziom jaki będzie można osiągnąć to najprawdopodobniej 120-160 , ale ustalimy :)

Zachęta dla graczy : 3/5 pierwszych graczy , którzy wbiją maksymalny poziom dostaną unikalną rzecz NA ZAWSZE , więc zachęcamy do grania :)

Serwer będzie dla Was , przyjemności grania na nim , chcę tutaj zobaczyć ile ludzi będzie na nim grało , a ile chociaż raz kupiło Smocze Monety , musimy ( Ja i mój kolega będziemy prowadzić serwer ) zarabiać , aby go utrzymać . Proszę , więc napisać ile osób by na nim grało , a ile kupowało Smocze Monety ( Wystarczy , że napiszecie Chociaż raz kupiłbym SM) . Dziękuję Wam i tak jak mówiłem , serwer jest robiony dla Was :) . ( Daję tutaj bez tych linii , bo w tamtej wersji coś zrobiłem źle ) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...