Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do Hakowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie szukam mianowicie podobnej aplikacji jaką jest ''Freedom'' pozwala ona kupywać np . Rubiny za 0 zł :) lecz ona działa w 70% gier i własnie ja poszukuje czegoś co działa na 100% tych gier ;) np. Heros of Camelot czy jakos tak wlasnie tam nie dziala freedom :/

podawajcie propozycje

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

@up

On podal ci przyklad, juz go wyzywasz od nabijania Postow.

Raczej nie mial zlych zamiarow, nie musisz flamic >,<

@top

Watpie ze jest taka Apka, ja znam tylko te 2 wyzej wymienione i kojarze jeszcze cos, ale nie pamietam, mozna tez przez Komputer cos zdzialac. Co do "darmowych rubinow" mozna czasem je zdobyc z Sponsor Pay...

Pozdrawiam..

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Też sie nad tym zastanawiałem ale o ile się nie mylę to te programy działają tylko na lokalnych instalkach, czyli możesz sobie coś zmodować w grze offlinowej.

Natomiast jeśli chodzi o gry online takie jak np. Heroes of Camelot to wszystkie itemy, wartości i ich ilości przechowywanie są w bazie danych i to zdalnej ( na serwerze firmy lub innym ) i żeby dokonać jakiejkolwiek modyfikacji musiał byś znać się na SQL Injection ale to potrafią tylko magicy i wiele baz nie jest już na to podatnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...