Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie moge kupic i za ile nissan skyline gt-r r34

julekziom123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Ci niemieckie strony ( powinno być najwięcej ) , ale 100k na skylina r34 to taka średnia kwota zważywszy na ilość tych aut ...

Mobile.de sprawdź tam

Co do przekładki to jak chcesz to zrobić skoro skyline nigdy nie był dostępny z kierownicą po właściwej stronie . Przekładka jest dostępna wtedy gdy z innego złomka przekładasz deskę i te inne bajery :)

Ogólnie polecam Ci popatrzeć za suprą ( 320km seria - najmocniejsza , ale drobne mody i masz kolo 450km) tylko IV gen supry :D Myślę , że suprę z opłatami wyrwiesz za 75k

Rozumiem , że coś o JDM wiesz skoro szukasz skyline , ale możesz wybrać jeszcze RX-7 FD coś tam :P , nissan 350z :>

PS

Fajna supra

http://www.mobile.de/pl/marka/toyota/model/supra/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:toyota,mdl:supra/pg:vipcar/185909056.html

tylko automat , ale myślę , że znaleźć w manualu to nie problem , również możesz poszukać w ameryce ( Kanada, USA)

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Trolowanie Poziom Gimbazjum

Dziecko 100k to ty w Polsce nigdy nie zarobisz ;)

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

W salonie Nissana

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Trolowanie Poziom Gimbazjum

Dziecko 100k to ty w Polsce nigdy nie zarobisz ;)

Śmiechłem, uważasz, że trolluje podając taką sumę pieniędzy, a mnie stać na taki samochód. xD A nawet nie posiadam prawa jazdy, nie potrzebuje samochodu w mieście w którym mieszkam, pieniądze wystarczyłyby z samej pracy po jakimś czasie oszczędzania.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...