Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 Problem Bad video card

TheTanadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem posiadam kartę : Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family i chodzi o to ze podczas wlaczania minecrafta pisze mi bad video card. Mam windows 8. I czy ktoś może posiada sterowniki do tej karty ? Chodzi o to żeby nie byly ze strony Microsoftu, bo wtedy pojdzie. Tyle wiem

2s6wxf4.png

Opublikowano

Zobacz, sobie na stronie producenta.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Własnie wszedłem na stronę intela tylko dla mnie to jest nie zrozumiałe które to jest. (Znam angielski podstawowo i rozumiem wiekszosc)
Ściągnąłem Intel Driver Accelerator 64bit i gdy wlaczylem to pisze że nie mam wymagań systemowych by to zainstalować

2s6wxf4.png

Opublikowano

wow mistrzu :) tylko że ja się pytam czy ktoś juz ma takie dobre sciagniete bo ja się nie łapię które trzeba sciagnac. Mam te podstawowe które daje microsoft tylko że dzieki nim nie idzie mi minecraft -.-

---------------------------

nie lapie ktore to bo kiedyś było dobrze teraz sie spi*** -.- nie rozumiem tego microsoftu -.-

2s6wxf4.png

Opublikowano

Na pewno masz 64 bitowy system? Możliwe, że pobierasz złe sterowniki, albo twoja karta nie obsługuje OpenGL. Spróbuj jeszcze zainstalować net framework najnowszy, wyczyść cały folder .minecraft i jeszcze raz go zainstaluj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...