Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojsko vs Policja vs Straż Pożarna - Co byście wybrali ?

Seoth

Your Choice  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest waszym zdaniem lepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno prawda gdyby nie psy, to bym nie siedział na dołku 48H i lepiej bym spał!

A teraz, to strach na rejon wyjść, bo zaraz może jakieś trzepanie być i znowu na dołek przez te kurwy jebane.

Dzieciak jesteś, to pewnie nie byłeś jeszcze na dołku, wiec nie wiesz jak to jest.

Czyyyyyyli... Masz pretensje do policji, że wykonują swój obowiązek i zatrzymują cię gdy łamiesz prawo?

Nice.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Czyyyyyyli... Masz pretensje do policji, że wykonują swój obowiązek i zatrzymują cię gdy łamiesz prawo?

Nice.

Nie, mam pretensje do policji za to co robią.

Nie słyszałeś o bezkarnych zatrzymaniach, nadużywaniu prawa do przetrzymania w areszcie (tak zwany "dołek"), torturach w celu wyciągnięcia zeznań (pobicia, znęcanie się psychiczne itd) i o wymierzaniu kary na własną rękę?

O tym, że psy też ćpają i to nie baczke czy jakieś dopy, tylko fete, koke i inne twarde narkotyki też nie słyszałeś jak mniemam?

Pewnie nie słyszałeś też o kontaktach polskiej policji z mafią?

Właśnie za to skurwysynów nie trawię.

Nie mówię, że wszyscy są "źli", ale co najmniej połowa jak nie większość.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na Policjanta, zeby wlepiac mandaty za nic i gnoic polaczkow

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Nie, mam pretensje do policji za to co robią.

Nie słyszałeś o bezkarnych zatrzymaniach, nadużywaniu prawa do przetrzymania w areszcie (tak zwany "dołek"), torturach w celu wyciągnięcia zeznań (pobicia, znęcanie się psychiczne itd) i o wymierzaniu kary na własną rękę?

O tym, że psy też ćpają i to nie baczke czy jakieś dopy, tylko fete, koke i inne twarde narkotyki też nie słyszałeś jak mniemam?

Pewnie nie słyszałeś też o kontaktach polskiej policji z mafią?

Właśnie za to skurwysynów nie trawię.

Nie mówię, że wszyscy są "źli", ale co najmniej połowa jak nie większość.

Człowieku, ty w Gwatemali żyjesz? Jaka większość? 10% nawet by nie było ale oczywiście zawsze "biedni, uciśnieni palacze" będą mieć własną wersję xD

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Człowieku, ty w Gwatemali żyjesz? Jaka większość? 10% nawet by nie było ale oczywiście zawsze "biedni, uciśnieni palacze" będą mieć własną wersję xD

Poczytaj sobie na internecie różne artykuły na ten temat.

Ja mam swoje zdanie i przeżycia związane z policją i chociażby nie wiem co zrobili dobrego, dla mnie nie ma dla nich usprawiedliwienia.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie wiem jak wy gimby ale ja nigdy nie miałem złych przygód z policją. Wręcz przeciwnie pomogli mi wtedy kiedy ktoś czychał na moje życie (ale to już prywatna i długa historia więc nie mam zamiaru się z nią wami dzielić)

To dla gimbów ery hwdp obejrzcie i może zmienicie zdanie.

Opublikowano

Wojsko (emerytura w wieku 45 lat - zajebiście).

Yy jak dobrze jestem poinformowany to emerytura jest teraz od 55 lat i po 25 latach pracy :P

30364378.png

Opublikowano

Yy jak dobrze jestem poinformowany to emerytura jest teraz od 55 lat i po 25 latach pracy :P

Ktoś w temacie pisał, że 45 :P

Opublikowano

Nie wiem jak wy gimby ale ja nigdy nie miałem złych przygód z policją. Wręcz przeciwnie pomogli mi wtedy kiedy ktoś czychał na moje życie (ale to już prywatna i długa historia więc nie mam zamiaru się z nią wami dzielić)

To dla gimbów ery hwdp obejrzcie i może zmienicie zdanie.

Nie jestem żadnym pierdolonym gimbusem, swoje przeżyłem.

Za mało w życiu przeżyłeś, skoro jeszcze nie przekonałeś się jaka jest polska policja.

I chyba za dużo się naczytałeś w internecie bzdur, nie tylko gimby pierdolą polska policje!

Jak byłem jeszcze w podstawówce, też mi pomogli, ale później przekonałem się na własnej skórze, że to tylko banda frajerów, którzy myślą, że są bogami.

Przeczytaj sobie ten artykuł, to może chociaż troche zrozumiesz o czym mówie:

http://wyborcza.pl/1,75478,15014320,Komitet_przeciw_Torturom_ONZ_upomina_Polske_za_brutalna.html

MAMY TRADYCJE JEBAĆ POLICJE!

1372333810-U137250.jpg

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...