Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Euro IP pobanowali kiedyś na Tsro. Tak sobie pomyślałem, że można by spróbować ominąć jakoś to coś.

1 pomysł : Zastanawiam się czy by nie można np. spóbować no-ip client (tak jak sie stawia otsy na tibii żeby stałe ip było zewnętrzne). Myślę ze tam przy rejestracji można by ustawić swój kraj na Tajwan......

2 pomysł: spróbować ustawić proxy na tajwan (bodajże program http tunnel czy jakoś tak)

3 pomysł (chyba najtrudniejszy i chyba najśmieszejszy) połączyć się z tajwańczykiem przez hamachi :P.

Dlatego pytam się czy ktoś takiego czegoś próbował ??

Opublikowano

Da sie grać ze zmienionym proxy ale trzeba szukaj dobrej proxy i zmieniac co 1-2 dni na nowe wiec nie wym czy jest sens ;/

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Daj sobie spokój oprucz IP banowali konta, całej mojej guildi passy na stronie znalazłem...

chemicalbrothersgalvani.gif
Opublikowano

Po co sie bawicie w Tsro Csro iitp, co z teego ze mozna wbic jak z nikim sie nie dogadasz itp, lepiej wbic na isro, nie jest takie zle ;))

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

Po co sie bawicie w Tsro Csro iitp, co z teego ze mozna wbic jak z nikim sie nie dogadasz itp, lepiej wbic na isro, nie jest takie zle ;))

Z taką różnicą że naprzykład że na pozostałe serwery niż isro wbijasz za pierwszym. ( nie mówię o prywatach ).

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM