Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Integra itd.

RageST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mógłby mi ktoś powiedzieć jak działa zintegrowana grafika? Znaczy gdzie podpiąć , czy nie zaszkodzi to prockowi?

Procek i5-4440

Pogram sobie na niej w cs?

I która kartę brać

Taką? http://www.agito.pl/karta-graficzna-msi-radeon-r9-270x-oc-twin-frozr-iv-gaming-2gb-ddr5-pci-e-box-84-891647.html?utm_medium=Feed&utm_source=ceneo.pl&utm_campaign=wszystkie&utm_content=891647

czy

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-r9-270x-2gb-ddr5-256-bit-hdmi-dvi-dp-r9270x-dc2t-2gd5-610688/

Budżet 700-800zł

Proszę o odpowiedź!

76561198122231440.png

Opublikowano

Co do integry to poszukaj w googlach jak to działa albo poczekaj na odpowiedzi innych. Pod pinasz pod płytę głowną monitor. Ja w cs´a grałem na starym pentiumie z integrą u kolegi. Tak więc tu cs zadziała spokojnie. Co do karty to MSI, sam mam tę kartę i mogę polecic ze względu na wydajnosc i ciszę.

Sorki za błędy ale pisze z telefonu ;/

Opublikowano

Weź od MSI

Integra działa jak zewnętrzna karta , ale jest o wieeeeeeelleeeee słabsza , ale w Cs pograsz

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Integra do CS 1.6 jest , ok . Jak masz brać kartę graficzną to MSi dobre chłodzenie Twin Frozr IV oraz nie taki zły serwis . Asus w Polsce nie cieszy się dobrymi opiniami jeżeli chodzi o serwis .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...