Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jungla s4

Kedroshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. W końcu zacząłem znowu grać junglerami i nie wiem na kogo się zdecydować. Mam 6300 IP i trochę RP więc prosiłbym o podanie championa i skina champa, którego polecacie. Dodam zdjęcie na którym widoczne są moje posiadane postacie.

Zac i Hecarim mnie nie interesują. 75762566295663251814.png

Opublikowano

Aatrox:

-heal ze skilli

-łatwa jungla

-doskok

-podrzut przeciwnika

-po śmierci coś jak archangel

-mechanizm escape

-dobry late

Opublikowano

Amumu

+łatwa jungla

+niskie CD E

+tank

+przyciągnięcie się ze sporym rangem

+%hp

+jeden z lepszych ultów do team fightów

-na początku trzeba uważać z maną

Opublikowano

Polecam Ci Kha' Zix'a. Jest to mocna postać w late i możesz tą postacią nawet carry'ować grę :)

Plusiki:

+Dobry late
+Duży burst damage
+Escape system
+Bardzo mocny w TF'ach
+Z muramaną bardzoooooo duży DMG z Q

+Niewidka

+Dobre ganki i dosyć szybka jungla

No i niestety minusy ;_;
-Słabe early
-Melee atak

-Bez łezki baaardzo duże problemy z maną

Opublikowano

Elise świetny jungler na dzisiejszą mete. Szybko ją robi, znakomite ganki, stun, life steal, buff do AS, oraz doskok :)

Jak ogarniesz Elise to spokojnie możesz ją iść do jungli, wg mnie najlepiej isc J4 na jungle

Lee Sin to podstawa.

Może nie widzieliście, ale w temacie dodałem zdjęcie z moimi postaciami. Co do tematu, czy warto poczekać na Yasuo?

Opublikowano

Polecam Evelinke w S4 jest epicka prawie nikt nie kupuje Pinków a ty możesz gankować każdego kogo chcesz szybka jungla i gangi łatwo też robić counterjungle

Gangplank też jest dobry w jungli o ile ogarniasz dodatkowy dmg dla calej durzyny z E ulti ktore bardzo może pomóc nawet jeśli cię tam nie ma no i Q z którego sie farmi w jungli i łatwo obija się przeciwników za małą ilość many

Wukong też się sprawdza w jungli tym bardziej w S4

Jeśli ogarniesz jakąś postać z tej 3 to zobaczysz jak łatwo jungler może wyccarować grę

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...