Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG

master3738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam dobrego MMORPG. Chciałbym spróbować czegoś nowego.
Chciałbym, aby gra ta posiadała:
- otwarty świat
- system mountów
- dobre pvp ( Trzeba użyć też trochę mózgu )
- Częste aktualizacje <3 ( Jak jest zima pada śnieg jak haloween jest ciemno i są jakieś eventy.)
- Dynamiczne PvP
- Nie tak straszne P2W
- Duża grywalność

To są takie podstawowe rzeczy. Byłoby miło gdyby gra baaardzo przypominała Guild wars 2 ;D Przypadły mi też do gustu Aion Tera Czy Rift Jednak jakoś nie mogę się zdecydować na żadną z nich . Najbardziej chciałbym GW2 ale wątpię że podziała na moim sprzęcie. Musi być w tej grze też nacisk na party. Lubię grać z innymi. Gra musi być też troszkę dynamiczna nie tylko stoję i czekam 6 sekund żeby znowu nacisnąć ;d Najlepiej żeby dało się skakać i robić jakieś przewroty aby unikać ataków . Mile widziane też ciekawe rozwiązania jak np Latanie na stworach czy 2 osobowe mounty (takie przykłady) i żeby nie nudziła. Jak już wspominałem pvp też musi być chodź trochę inteligentne

A tak W ogóle czy pograłbym w GW2 na tym PC ?
Intel Core 2 Duo e8400 (2x3.0 Ghz)
Ati Radeon HD 3600 Series
Ram ; 4gb

Proszę o propozycje i uzasadnienie dlaczego ;) Może ktoś zagrałby od nowa ze mną ? ;)

Z góry thx

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

WOW. Znajdziesz prywatny serwer i nie będziesz musiał wydawać ani złotówki.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...