Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cl_flush entity packet

lukizioms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, od dłuższego czasu mam problem z cs-em 1.6. Od ponad pół roku przy 99% wejść na serwer łapie zawiechę, wywala "cl_flush entity packet" i jedynym wyjściem jest menadżer zadań.Dzieje się tak na steamie i ns. Mam win7 64 bit, neostrade 6mb. Próbowałem wszystkich poradników wyszukanych w google. Wymienię tyle ile pamiętam:
*Uruchamianie w trybie zgodności z win xp SP3
*uruchamianie jako admin
*usunięcie z config.cfg "exec config.cfg"
*korzystanie z komendy -f -t 1500 www.google.pl
*korzystanie z różnych wersji cs
*skanowanie spybotem
*pozamykałem wszystkie możliwe aplikacje
*wyłączanie antywirusa
No to tyle co pamiętam, ale na pewno korzystałem z wszystkich opcji... Zadziałało na jedną rundę usunięcie "exec config.cfg" i komenda -f -t 1472 www.google.pl" i usunięcie wszystkich plików motd. Ma ktoś pomysł? Czytałem, że bez sensu jest dzwonienie na infolinię, bo sprawdzają tylko łącze, a nie bramę.
Na serwerach, których nie ma "motd", czyli tego ekranu z reklamą na początku, mogę grać przez pewien czas z fpsem 99 bez skoków.
I NEED A HELP.. Pograłbym sobie, a nie mam możliwości ;x

Sygnatura.

Opublikowano

Takie błahe pytanie, ale zacznijmy od podstaw.

Masz wpisane w configu komendy:

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 2
ex_interp 0.01

Najlepiej jest stworzyć userconfig i tam je wpisać, potem userconfig na tylko do odczytu.

Opublikowano

Ustawiałem komendami, ale dla pewności zrobiłem jeszcze raz tak jak powiedziałeś - bez skutku.

Sygnatura.

Opublikowano

To spróbuj z takimi ustawieniami:

rate "20000"

cl_rate "20000"

cl_updaterate "45"

cl_cmdrate "100"

mp_decals "300"

cl_cmdbackup "2"

Opublikowano

Procesor AMD FX -6100 Six-core processor 3.30ghz, 4gb ramu, karta graficzna zaintegrowana AMD 760G 1gb, windows 7 home premium 64bit, co tu jeszcze... Chyba wsio.
Edit: a no, i dysk 500gb w jednej partycji o ile to ważne, płyta główna: ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M LX V2 (AM3R2)

Sygnatura.

Opublikowano

Tracisz pakiety - zadzwoń do dostawcy i powiedz mu o tym, bo to ich wina ;) No chyba, że chcesz formata robić i od nowa konfigurować całą sieć :)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Tracisz pakiety - zadzwoń do dostawcy i powiedz mu o tym, bo to ich wina ;) No chyba, że chcesz formata robić i od nowa konfigurować całą sieć :)

Myślę, że i zrestartowanie modemu mogłoby pomóc i zaczął bym od tego.

Opublikowano

Zresetowany - nic nie dało.

To w takim razie zrobiłbym tak jak poradził Costa, zadzwoń do operatora i powiedz, że gubisz pakiety, ponieważ tutaj raczej nic nie zwojujemy kombinując z komendami.
Opublikowano

Hmm... Zrobiłem pomiar na speedteście orange i o dziwo ping jest minimalny, od 5 do 15 waha się. Zadzwoniłem na infolinię, typiara w ogóle nie mogła zrobić tego swojego "pomiaru", mają monterów ogarnąć... Na razie temat rozwiązany, jeżeli coś jeszcze będzie na rzeczy, to napiszę - wielkie dzięki ;)

Sygnatura.

Opublikowano

Ot się wytłumaczyli... "Napisz wniosek o modernizację liniii", hah, chyba się pożegnamy z neo. Temat do zamknięcia.
Edit: Tak, ale fakt faktem, że mieszkam w takiej dziurze, że to bardzo możliwe, że są stare linie po prostu... Nie mogę mieć większej prędkości jak 6mb/s, bo linie tego nie utrzymają

Sygnatura.

Opublikowano

Ot się wytłumaczyli... "Napisz wniosek o modernizację liniii", hah, chyba się pożegnamy z neo. Temat do zamknięcia.

Edytuj posty, a nie piszesz posty pod postami.

Pierdolą głupoty - powinien do ciebie przyjechać (a nawet chyba nie musi) typo i cośtam zrestartować.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...