Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentuje moje najlepsze bitwy oraz poradniki

jarulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym umieszczać w tym wątku moje filmy z bitwami oraz już niedługo kilka poradników. Nie widzę w regulaminie zakazu więc wstawiam.

Pierwsze filmy są z prowizorycznie zrobionymi napisami. Każdy kolejny film staram się robić bardziej profesjonalnie. Jeszcze dzisiaj wrzucę kolejną bitwę tym razem z podkładem muzycznym (muzyka jeszcze słaba bo szukam jakiejś domrej darmowej). Zapraszam do oglądania :)

Edit: Nie wiem czemu ale ostatniego filmu nie chce pokazać tylko jest sam link

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/437353-pochwal-sie-czyli-wasze-wyniki-temat-zbiorowy/

Tutaj chwalisz się wynikami swoich bitew.

http://www.mpcforum.pl/forum/640-world-of-tanks-media/

Tutaj możesz wstawiać filmiki ;)

Twój temat z resztą zaraz przeniosą.

Top: Bitwy może nie wybitne, ale na pewno dobre.

Dobre bo narazie jestem tylko dobrym graczem :)

Proszę w takim razie o przeniesienie tematu do działu media i przepraszam za kłopot.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No szacun, nie w każdej bitwie robię 6k dmg ;) Myślę że możesz spróbować z tym meczem do Faji na pokaż co potrafisz ;)

Opublikowano

Ładna bitewka jak an 8t.

Na kanale multiego niedługo będzie moja bitwa jgtiger 10200k dmg.

no szacun, szacun widac ze jak dziewczyna przychodzi to jest motywacja :P ile expa dostales?

Opublikowano

Najlepsze jest to, że połowę bitwy jak mnie nie było to właśnie dziewczyna mi natrzaskała prawie 5k :D

Powyżej 2k było, dokładnie nie pamiętam.

Jarulek, jak coś to bitwy wrzucaj poprzez edytowanie pierwszego posta ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dzięki za pozytywny oceny. Prezentuje bitwę na Hellcacie z Asem pancernym po przegranej bitwie ! Prawie 3300 obrażeń. Zapraszam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ta bitwa amx 50 100 hmm, stanie kampienie... nie lubie czegos takiego. POwiem Ci tak dobra bitwa tylko ze wzgledu ze przeciwnicy nie mieli dobrego spotera, ja swoim e25 bym tam cie swiecil a ty bys obrywal nie wiadomo skad. Wystarczyl jeden dobry spoter i ten balkonik pada jak szalony. Ogolnie widac ze umiesz grac, ale czesciowo fuks.

Pozdrawiam Mokozlom

Opublikowano

Ta bitwa amx 50 100 hmm, stanie kampienie... nie lubie czegos takiego. POwiem Ci tak dobra bitwa tylko ze wzgledu ze przeciwnicy nie mieli dobrego spotera, ja swoim e25 bym tam cie swiecil a ty bys obrywal nie wiadomo skad. Wystarczyl jeden dobry spoter i ten balkonik pada jak szalony. Ogolnie widac ze umiesz grac, ale czesciowo fuks.

Pozdrawiam Mokozlom

A co AMX'em ma grać w 1 linii? Jak ten czołg nie ma pancerza... Nie bez przyczyny wybiera się camo na 1 czołg.

Opublikowano

Pozdrawiam Mokozlom

Po tej wypowiedzi, już widzę twoje staty w myślach  ^_^

Czołg 50 100 jest to czołg 2 linii, jest to praktycznie wielki med z trochę więcej hp.

Czołgiem 50 100 nie jeździ się nigdy na pierwszą linie, 

• Czołg ten wgl nie ma pancerza
  • Po wypstrykaniu 6 pestek jest po tobie

Czołgiem tym z full camo można bez problemu campić, mimo, że jest wielki daję rade.

UggNk9.gif

Opublikowano

Po tej wypowiedzi, już widzę twoje staty w myślach  ^_^

Czołg 50 100 jest to czołg 2 linii, jest to praktycznie wielki med z trochę więcej hp.

Czołgiem 50 100 nie jeździ się nigdy na pierwszą linie, 

• Czołg ten wgl nie ma pancerza
  • Po wypstrykaniu 6 pestek jest po tobie

Czołgiem tym z full camo można bez problemu campić, mimo, że jest wielki daję rade.

6 pestek i koniec?

Twój tryb grania magazynkami jest dobry. xD 

Kampa dobra lecz mogłeś również inaczej zagrać.

Opublikowano

6 pestek i koniec?

Twój tryb grania magazynkami jest dobry. xD

Kampa dobra lecz mogłeś również inaczej zagrać.

Czytaj wszystkie posty albo nie pisz ...

Chodzi mi o to, że jak pojedzie na pierwszą linie, wystrzela 6 pestek to już po nim.

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...