Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aparat do 450 zł

JaAkaGadzina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepszych raczej nie dostaniesz. W tej cenie masz tylko nowe, "idiotenaparaten" nazywane częściej kompaktami : )

Nie znaczy to jednak, że nie zrobisz nimi dobrych fotografii, taki aparat nie jest zbyt uniwersalny (lustrzanka ma wymienną optykę), niemal zerowe możliwości zmiany.

Opublikowano

Chcesz "lustrzankę " czy może "małpkę " ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Chcesz "lustrzankę " czy może "małpkę " ?

Lustrzanka była by dobrym wyborem, lecz ona nie należy do najtańszych. Jak znacie jakąś dobrą "małpkę" to też się nie obrażę.

Opublikowano

Ja mam Canon a3000IS , ale zalezy do czego ma być aparat

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Aparat po prostu do zdjęć , nie żadnych jakiś profesjonalnych tylko takie z imprez , z przyjęć itp. .

Opublikowano

To wystarczy taki jak podałem :P

Sam mam taki i tu : http://foto-marek.blogspot.com/ masz zdjęcia robione tym aparatem (niektóre robione EOS 7D)

Opublikowano

Aparat po prostu do zdjęć , nie żadnych jakiś profesjonalnych tylko takie z imprez , z przyjęć itp. .

Opublikowano

Powtarzasz się :D

Opublikowano

Powtarzasz się :D

Wiem nie chcący samo tak jakoś się no wiesz ... xD Ale powracając do aparaty to ten twój z tego co widziałem nie mieści się w moim budżecie. Masz jeszcze inne propozycję ?

Opublikowano

Jezu.

Kiedy ja go kupywałem to 300zł kosztował :D:D

Ten będzie dobry : http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-benq-gh600-9h-a2501-8ae-czarny-434384/

Opublikowano

Dałem Ci najlepsze propozycje.

Na imprezach bywa ciemno więc szukasz jakiegoś prostego miejsca, długi czas i cak - bez żadnej lampy, statywu masz w miarę w porządku zdjęcie (oczywiście w statyw warto się zaopatrzyć). W kompakcie nie masz takich możliwości, zero regulacji przysłony, czasu naświetlania.

Jezu.

Kiedy ja go kupywałem to 300zł kosztował :D:D

Ten będzie dobry : http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-benq-gh600-9h-a2501-8ae-czarny-434384/

Wszystkie te Ultrazoomy/Hybrydy czy jak to tam zwiecie są IMHO nieopłacalne. Kompakty z tablicy można wyrwać na 150zł ? Zmieści się to w kieszeni przynajmniej.
Opublikowano

Dałem Ci najlepsze propozycje.

Na imprezach bywa ciemno więc szukasz jakiegoś prostego miejsca, długi czas i cak - bez żadnej lampy, statywu masz w miarę w porządku zdjęcie (oczywiście w statyw warto się zaopatrzyć). W kompakcie nie masz takich możliwości, zero regulacji przysłony, czasu naświetlania.

Wszystkie te Ultrazoomy/Hybrydy czy jak to tam zwiecie są IMHO nieopłacalne. Kompakty z tablicy można wyrwać na 150zł ? Zmieści się to w kieszeni przynajmniej.

&nbs

A teraz tak po prostu pytam nic nie zamierzam. Jak ocenicie ten aparat ? Panasonic Lumix DMC-FZ7 używany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...