Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diss na FuBu - Kara ? :)

Naκoυ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ziomki poziomki

Mam napisany cały diss na FuBu ponieważ chłopak mnie zdenerwował na TSie ;)

trwa on jakieś półtora minuty :)

Ja słyszałem że FuBu takie sytuacje gdy ktoś go oczernia zgłasza na policjeeee :)

Dojebią mi jakąś kare za obrażanie tego ciecia ?

Kilka cytatów z dissu-----

Ciągle powtarzałem i powtarzam łubu dubu jeśli chcesz bryłke uderzaj do FuBu

Ukrywasz swą morde,

używasz programu do zmieniania glosu,

Pewnie się wstydzisz koloru swoich włosów.

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

Daj spokój. Jeżeli koleś zgłosiłby na policję, że ktoś na niego dissa nagrał to byłaby taka beka, że on mógłby już w ogóle się w internetach nie pokazywać. :v

Opublikowano

Zgodnie z niedawnym postanowieniem sądu najwyższego każdy oczerniany w internecie ma prawo zgłosić ten fakt na policję i pociągnąć do odpowiedzialności karnej człowieka, który go obraża publicznie. Także twoja raperska dusza mi imponuje, na serio. Współczuję że wychowała cię ulica, ale tego dissa zwiń w rulonik, namocz i umieść we wiadomym miejscu tam nie wyrządzisz nim nikomu krzywdy.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Przede wszystkim, jeśli nie podawałeś jego danych osobowych, nie wiadomo tak naprawdę do kogo diss jest kierowany.

Jednak

nick może być uznany za dane osoby możliwej do zidentyfikowania.

więc może być różnie. Moim zdaniem ryzyko jest naprawdę małe, głównie dlatego, że takich dissów na niego jest pełno. Niektóre nawet zawierały imię i nazwisko, czyli wyzwiska kierowane były do konkretnej osoby.

Opublikowano

Zgodnie z niedawnym postanowieniem sądu najwyższego każdy oczerniany w internecie ma prawo zgłosić ten fakt na policję i pociągnąć do odpowiedzialności karnej człowieka, który go obraża publicznie. Także twoja raperska dusza mi imponuje, na serio. Współczuję że wychowała cię ulica, ale tego dissa zwiń w rulonik, namocz i umieść we wiadomym miejscu tam nie wyrządzisz nim nikomu krzywdy.

Dobrze, że mogę póki co bezkarnie obrażać Jana Pawła II. Kamień z serca, uf.

A wy wszyscy pierdolnijcie się w łeb z tym fubu i isamu, jeden warty drugiego. Obaj mają prywatny serwer, który ma na celu wyciągniecie jak największego hajsu z debili. Lepiej już pograć na jakimś zagranicznym serwerze, ale litości, granie w metin w 2013 roku, czy to prawdziwe życie? xD Radze zapoznać się z innymi grami mmorpg.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Już dawno skończone, grałem w tą gimbo-gre właśnie, gdy uczęszczałem do tej szkoły. Elo xD Wprowadziłem prywatne serwery do tego kraju i teraz trochę żałuję. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...