Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Częste wylogowania

mientowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakichś 2 dni mam problem z Metinem. Mój system to Windows 8. Problem polega na tym, że co jakieś 2-5 minut mnie wylogowuje, ale raczej nie jest to problem z moim łączem, bo w tym czasie słucham radia internetowego bez żadnych zakłóceń. Czy może to być wina klienta gry?

Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź.

Opublikowano

Jeśli chodzi o metina PL to jest to wina serwerów. Na Diumarze cały czas wywala ch handlowe + praktycznie nie da się expić

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Niedawno GM pisał w grze, że wina leży po ich stronie. Niedługo powinno zostać to naprawione, może nawet w najbliższy czwartek.

Opublikowano

Pierw mega lag potem kick xD

Rozumiem wgl nie da się expic na Diumarze jak wspomniał empi jest tak co około 5min czyli nieda rady stawiac shopa na 1h xD

To wina serwerow nie twoja ;)

Opublikowano

Pierw mega lag potem kick xD

Rozumiem wgl nie da się expic na Diumarze jak wspomniał empi jest tak co około 5min czyli nieda rady stawiac shopa na 1h xD

To wina serwerow nie twoja ;)

Dlaczego udzielacie odpowiedzi, gdy autor prosi o zamknięcie? :

Dzięki za odpowiedzi ;) Tak też myślałem, ale chciałem się upewnić. Temat do zamknięcia.

Zamykam.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...