Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o złożenie kompa.

MARKERr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , najlepiej żeby komputer był do 1000zł.

Musi on być przystosowany do gry Wot(World of Tanks)

Może działać na najmniejszych ustawieniach tej gry.

Mogę wynagrodzić kodem na 2.5k golda do WoT'a .

Opublikowano

Wiesz ja Ci powiem że komp do 1000zł teraz sie nie opłaca. Dozbieraj sobie jeszcze to będziesz miał zarąbistego kompa odpali nowe tytuły a dozbierac warto. Ale postaram sie złożyć Tobie zaraz jakiegos kompa do tysiączka:)

Łap narazie 2 zestawy (amd i intel) do dozbierania a teraz zaczne robic ten tanszy

AMD

http://www.morele.net/inventory/info/RCMjjl/

INTEL

http://www.morele.net/inventory/info/xedvE/

Troszkę wyszło mi za budżet ale liczę,że dozbierasz sobie. Wot przeciętnie zabiera 4gb ramu. Drożej wyszło bo dałem dobrą kartę graficzną :)

http://www.morele.net/inventory/info/4SBQzl/

Opublikowano

Up w tym tańszym zestawie dałeś zasilacz LC- Power, widziałem je na czarnej liście. To jak z nimi jest??

Opublikowano

Ale juz wychodzi mi to za budżet. Jak kolega pod większy budżet to możemy pogadać (z 1400zł). Normalnie dałbym Corsair'a VS 450W.

Up jeżeli znajdziesz zestaw do 1000zł z dobrą kartą i zasilaczem to dodaj go, ale pamiętaj że ja już dałem o 250zł za dużo z cieniutkim zasilaczem,lecz dobrą kartą graficzną. Od 2000zł zaczynają się naprawdę dobre kompy,w tych dwóch zestawach jest amd x6 i i5 x4. Ale pamiętajmy ma być to komputer głównie do wot'a, Nie jest to wymagająca gierka,bo na kompie 2x rdzeni duo2, 2gb ramu, 256mb grafika, i wot spokojnie chodził lecz w krytycznej sytuacji padał. Ale masz rację w tym zasilaczu jest on do ..... max, na korzystanie z internetu :D. Musimy poczekać na odpowiedz od markera.

Opublikowano

Up nie ma nic do twojego zestawu :) ja nie znam się zbyt dobrze na podzespołach kompa. Sam jestem w trakcie składania kompa i również szukam zasilacza. Myślałem może, że nie słusznie jest on na czarnej liście, albo może to jakiś nowszy typ który jest lepszy. Jeżeli to nie problem mógłby ktoś podać w tym temacie najtańszy z tych lepszych zasilaczy?? Najlepiej jakby był z techplanet. Dzięki

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...