Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code POMOCY !

BartekGPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż kupiłem giftcoda na 'allegro' no to dobra wpisałem go na stronie minecrafta. Pograłem z tydzień no i później wchodzę na launchera minecrafta loguje się, pobiera się no i mogę tylko grać wersją demo !!!!!!! No to od razu wchodzę na minecraft.net loguje się a tam okazuję się że nie mam minecrafta premium !

Pozdrawiam ! Liczę na szybką odpowiedź gdyż nagrywam filmy na youtube szczególnie z minecrafta.

Link do aukcji !:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3667721734
Opublikowano

MC PREMIUM kupuj tylko na minecraft.net

Na innych stromach są oszuści (nie na wszystkich :) )

Na ALLEGRO konto są kradzione lub kupujesz tylko login i hasło.

Nie możesz zmienić skina... Nic... Tylko grać...

Twoje konto wygasło... Zostało zablokowane....

Nic już nie zrobisz...

Po prostu straciłeś pieniądze....

Opublikowano

MC PREMIUM kupuj tylko na minecraft.net

Na innych stromach są oszuści (nie na wszystkich :) )

Na ALLEGRO konto są kradzione lub kupujesz tylko login i hasło.

Nie możesz zmienić skina... Nic... Tylko grać...

Twoje konto wygasło... Zostało zablokowane....

Nic już nie zrobisz...

Po prostu straciłeś pieniądze....

Ale będzie Negatyw ! ale wiesz ja kupiłem gift coda a nie konto :)

Opublikowano

To nie ma znaczenia....

GiftCode był kradziony i nielegalny...

Mojang zauważył, że na jego konto nie wpłynęła należność, a konto jest PREMIUM...

PREMIUM zostało zablokowane...

@down:

Myślisz...

Sprzedawca ma to głęboko gdzieś....

kto kontaktował by się z jakimś "złodziejem" ?

Żeby nie mówić inaczej.. ? :)

On sprzedał to co chciał i ma już spokój...

Opublikowano

Witaj BartekGPlay.
Twoje konto mogło zostać zablokowane, radziłbym o skontaktowanie się z sprzedawcą i wyjaśnienie całej sytuacji.

Pozdrawiam Lemonky.

Opublikowano

A ja za 70 zł kupiłem gifta (nie konto!) i działa już prawie rok :) Albo 2. Nie pamiętam. Ale chyba rok od lutego prawie rok...

Moge Ci potem poszukać tego sprzedawce i sobie u niego kupisz :)

Opublikowano

Częsty błąd. Allegro to kradzione gift code. Płacisz komuś, zapewne podaje telefon na kartę i gg, na które nie wchodzi po zakończonej aukcji. Pozytywy są z kilku dni, bo potem nie można na negatywny zmienić. Przykro mi, dałeś się oszukać, premki nie odzyskasz.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie dasz rady niczego już zrobic.

Na przyszłosc - kupuj tylko na oficjalnej stronie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

A ja za 70 zł kupiłem gifta (nie konto!) i działa już prawie rok :) Albo 2. Nie pamiętam. Ale chyba rok od lutego prawie rok...

Moge Ci potem poszukać tego sprzedawce i sobie u niego kupisz :)

Po prostu Ci się udało... Może ktoś kupił, ale zrezygnował i chciał odzyskać chociaż troszeczkę pieniędzy...

Nie polecam kupowania gdzie indziej, po to, aby zaoszczędzić kilka złotych.

Kupuj tylko na oryginalnej i sprawdzonej stronie !

Opublikowano

Zgodnie z aukcją:
"GIFT Code umożliwia aktywacje konta premium.

Jest to normalny GIFT CODE żadne gotowe konto, które są co chwila banowane."
Pisz do sprzedającego w celu wyjaśnienia, jeśli nie wyśle działającego kodu napisz do allegro że towar był niezgodny z umową i wystaw negatywa. Tyle możesz zrobić.
Opublikowano

Ja kupowalem z podobnej aukacji (mozliwe, ze z tej samej aukcji, gdyz ja mialem na oku), ale wszystko poszlo ok. Placilem druczkiem pocztowym :) Na twoim miejscu skontaktowalbym sie ze sprzedawca :)

Opublikowano

Stop wszystkim beznadziejnym komentarzom typu "straciłeś pieniądze, było kupić na mc.net" itp.

Przede wszystkim skontaktuj się ze sprzedawcą. Może kupił serie kradzionych kodów itp. (mają obowiązek dać ci nowy) takie rzeczy się zdarzają :)

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Na stronie Mojangu pisze,że jest zakaz kupywania Gift Code z innej strony niż Minecraft.Net i stron kompatybilnych z Mojangiem.

Masz szanse odzyskać premium, napisz do osoby która ci sprzedała kod,że gift był kradziony/płacony kradzioną kartą i Mojang zabrało ci Premium. Na przyszłość radze kupywać tylko na stronach Mojangu, jak Minecraft.net. Bo zawsze masz 100% szans,że to będzie prawdziwy kod. a na stronach typu allegro 50%[Ryzyko].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...