Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental na PL

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oplaca sie zaczac na PL'u tj. Samos mentalem? Mam 300kk i nic wiecej, buffa bede musial sam robic

napiszcie czy sie oplaca, jak rozdac najlepiej staty i skille oraz gdzie bede mogl zarabiac miedzy 9-35 Lv.

nie odsylajcie mnie do innych tematow, tylko piszcie porady w postach za co was bd nagradzal [ like it]

ps. nie piszcie metki itp. poniewaz bijac 1h metki moze 15 ku poleci, a w tym 5x rozpro i 10x gunwo

Opublikowano

Zależy co rozumiesz przez wyrażenie "opłaca się". Jeśli chodzi o zarobek, łatwiej będzie surą wp.

Zarobek na niskim lv to głównie besty.

Opublikowano

Chodzi mi o przyjemnosc grania.. moim zdaniem sura jest bardzo nieprzyjemna postacia ( moze i dobra ale nieprzyjemna xD)

Opublikowano

Chodzi mi o przyjemnosc grania.. moim zdaniem sura jest bardzo nieprzyjemna postacia ( moze i dobra ale nieprzyjemna xD)

To zależy, każdy lubi co innego.

Mentalem jest łatwo i przyjemnie, surą tak samo.

Sam musisz wybrać czym Ci się będzie przyjemniej grało.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ale metki to najpopularniejszy zarobek.

Zarobki:

• dropienie broni 30 poziom, mniej efektywny już sposób, ale zawsze coś, na 10 lvlu
  • dropienie medali na 19 lvlu, mentalem ogarniesz
  • no i 35 lvl to metki m2, nic innego się nie da
  • zawsze też na 30 poziomie łowienie ryb -> małże

Staty rozdawaj: 2 siła, 1 wit, gdy wymaksujesz siłę, dajesz 2 wit, 1 zręczność.

Skille: Silne, Duchowe, Tąpnięcie, Walnięcie i tamta kulka taka.

fazb.jpg

Opublikowano

A ja dodam jeszcze, że zawsze możesz robić postacie do 20 poziomu i ze skrzyni dostajesz po 3 dodania i zmianki. Można bonować bronie 30 lub robić eq na hp i później sprzedawać.

Opublikowano

nie zapominaj o rudach - duze zapotrzebowanie i latwa praca - polecam w światynni na I platformie.

Co do postaci to polecam : Mentala BM'a Daggera

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Nigdy nie lubialem bic metkow, poniewaz slaby z nich zarobek.

ryby - co jakis czas zostawiam fb, calkiem niezly zarobek wiec korzystam

besty - odpada

rudy - napisalby mi kto ile warte sa rudy na serwerze samos? ( 200x) oraz jakie najlepiej wydobywac zeby schodzily szybko?

A ja dodam jeszcze, że zawsze możesz robić postacie do 20 poziomu i ze skrzyni dostajesz po 3 dodania i zmianki. Można bonować bronie 30 lub robić eq na hp i później sprzedawać.

one tylko dzialaja na bronie i zbroje do 40lvl

Opublikowano

stary czego ty wymagasz od ludzi ? Żeby ci napisali jak zarabiać ? Śmieszny jesteś.. takich tematów masz milion.. 3 miechy w m2 i stajesz na nogi...

Opublikowano

Według mnie... Nie ma co się kłócić co do klasy i postaci... Każdy ma inne upodobania, i każdy lubi grać czymś innym.

Jeżeli chodzi o zarobek na Samosie to tak :

♣ Rybki/Fishbot

♣ Rudy (Ebonit/Nieb.Łzy/Diament)

♣ Drop FMS/RIB

♣ Drop Medali w Lochu Małp.

Z tego co wiem, i co sam testowałem te sposoby są najlepsze :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

FB.

Rudy

Drop broni ze sr.

Medale.

Dołączenie do dość dobrej gildii [ Gildia może pomóc przy itemach itp.]

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...