Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NewLongju2.pl - Bugi w dt

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj wybrałem się na serwie NewLongju2 surą na dt dropić nieznane skrzynie z metków mordu na 7p. Pierw jak poszedłem to podczas bicia metków 65lv wywaliło mnie pod dt, że niby koniec czasu, a tam przecież już nie ma ograniczenia. Dobra poszedłem 2 raz. Na 7p strach nie działał, odlurowałem spot pod ścianę, padłem, wstałem, włączyłem strach i odjechałem na koniu, a moby od razy pobiegły za mną. Nie wszystkie, bo niektóre były za daleko za ścianą. Strach powinien działać tak, że moby z mniejszym i równym lv mają nas nie bić dopóki my ich nie ruszymy.. Dropłem tylko 6 skrzynek, bo za duże lagi miałem z tymi mobami koło siebie. Potem chciałem iść otworzyć te skrzynki w dt, na piętrze po metku twardości 50lv który jest na parterze. Ubijam go, tepa mnie wyżej i co ? Skrzynki zniknęły z eq. Miał ktoś tam podobny problem ? Napisałem na forum serwa temat żeby to naprawili, ale tam na forum jest po 10-15 osób zalogowanych, adminów prawie wgl nie ma

Opublikowano

Skrzynki zawsze znikają, jeśli daną postacią choćby dotknąłeś tego metina. Musisz ubić metka 50 drugą postacią, na której nie będzie skrzynek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...