Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier?

LubieLopaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie pograsz sobie w bf4 przynajmiej na wysokich

WUT? Panu podziękujemy... Nawet gdyby grafika była bez literki "m", pecetowa, ciężko byłoby o wysokie.

Dozbieraj do Y580 z i5 albo kup z i3. Pograsz w BF3 na low-med i Sleeping Dogs na med.

Na tym co podałeś nawet tych gier na najniższych nie uruchomisz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A czy może być PC czy tylko laptop ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Kupuje ten Dell'a. Wiec w co bede mogl na nim grac?

W kilka nowych gier na niskich ustawieniach. Słuchaj, ty kupujesz laptopa do gier czy byle jakiego? Bo cały czas proponujemy Ci najlepszy możliwy sprzęt, a ty swoje. Biorąc tego Della przepłacasz pod względem wydajności ponad 1000zł. W tej cenie (3200) mógłbyś pograć w BF4 i Far Cry 3 na średnich.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Skoro wierzysz koledze to powiem krótki : wypie*dalaj stąd skoro masz znaffce obok siebie.

Jak mnie wnerwiają tacy ludzie którzy proszą o pomoc , a jak dostaną to mówią : ja mam kolegę i on się zna -.-

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

A może być PC ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...