Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolandMS.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na PolandMS.

Online: Zależy, ~10h

Exp - x100

Mesos - x100

Drop - x5

Strona: PolandMS.no-ip.org

Klient: PolandMS + NX Droppable

Zapraszam!

GM kontaktowi: Wiw3k.

Ranking:

Rank |Character Name|Level

1-------Viki---------------141

2-------WeakOne--------137

3-------Kisu--------------136

4-------Yoooj------------136

5-------Zombi-----------128

6-------BartekCB-------121

7-------AdiSin---------- 115

8-------HaWuDePe------111

9-------Apostle----------106

10-------Ziom------------93

11-------Thief------------74

12-------Pindol-----------71

13-------Ziomalek-------70

14-------Rapper----------62

15-------Moto-------------58

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

wg mnie nazwa malo adekwatna do zaawansowania serwera... jezeli ma nazwe PolandMS to jego exp nie powinien byc wiekszy niz 10... pozatym jezeli ejst na silniku odin source i ma drop 5x to zal hostera. jezeli silnik jest onny do dobrze ze taki drop.

ale mimo wszystko zagram zobacze. choc uwazam ze nazwa PolandMS powinna zostac nadana naprawde ZAJEBISTEMU serwerowi

@EDIT

Luncher serwera zawiera jakiegos smiesznego trojana stawiam ze to keyloger ;] ciekawi mnie tylko po co

radze wpisac ip w skrocie

na jakiej to wersji i silniku stoi ? bo do jakiej wersji nie wrzucce to nei dziala.

@EDIT2

przeciez na ten serwer nikt sie nie zalogowal ;] to postacie zrobione przez admina [w rankingu] nei mozna wpisac ID i pass :]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano
wg mnie nazwa malo adekwatna do zaawansowania serwera... jezeli ma nazwe PolandMS to jego exp nie powinien byc wiekszy niz 10... pozatym jezeli ejst na silniku odin source i ma drop 5x to zal hostera. jezeli silnik jest onny do dobrze ze taki drop.

ale mimo wszystko zagram zobacze. choc uwazam ze nazwa PolandMS powinna zostac nadana naprawde ZAJEBISTEMU serwerowi

@EDIT

Luncher serwera zawiera jakiegos smiesznego trojana stawiam ze to keyloger ;] ciekawi mnie tylko po co

radze wpisac ip w skrocie

na jakiej to wersji i silniku stoi ? bo do jakiej wersji nie wrzucce to nei dziala.

GMS v0.55

a co do keylogera/trojana zapraszam TUTAJ...

Więc, Serwer mam od przed wczoraj... i jeszcze nie jest ustalone jaki ma być exp/drop/mesos więc nie krytykować ale dawać propozycje...

Opublikowano

na tym serwerze jest 4job???

A ja uważam zeby zwiekszyć ilość wypadanego mesos do 50-100 ; P

Opublikowano

co do propozycji:

Zmniejszenie exp [wg twojego uznania][wg mnie powinno byc 10 - 20 wg n00bkow 2k minimalnie]

dodanie scroli do sklepu poniewaz mozna zapomniec i zescrolowanym itemie :] [wg mnie cena 5 - 10m za scrol]

jak bedizesz na serwerze mzoesz sie odezwac nick TRIP

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Nie padł ,tylko hoster poszedł na deskę nie będzie siedział 30godzin przed kompem.Jeśli chodzi o mesos to mi pasi, NX itemki są za 2 mil-10mil.EXP to mi obojętnie .Co do 4joba to jest. Joby się robi jak na globalu(gMS).

signaturemadziadw5zt504e.jpg

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

36622.gif

Wejdź http://dziewczynkaa.mybrute.com i zagraj ze mną :*

Opublikowano

@mapler123

ty kretynie debilu idioto oszolomie inaczej kurwa powiedziec nie mozna naucz sie czytac pozniej pisz

PRZEZ CIEBIE "BOG" ZABIL NIEWINNEGO KOTKA [patrz sygnatura bezmozgu...]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

widze ze jednak serwer nie bedzie niczym szczegolnym bo kazdy bedzie wypisywal zwieksz to zwieksz tamto. ale mimo wszystko zycze powodzenia.

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Dzinx sam jesteś idiotą! tylko umiesz obrażać --.-- Twoje posty tutaj nic nie wnosza!

Każdy szanujący sie serwer ma meso drop taki sam jak EXp! Zobrazuje to tym :

Na globalu masz powiedzmy exp x 1 i meso x 1!

Na odinie masz powiedzmy exp x 8 i meso x 8? (dziwne nie ?>) TaK

co daje nam (UWAGA Dzinx ) że Exp ma być równy Meso ---->>> Exp=meso

Dotarło? to tak jakbyś na globcu dostawał 1/5 tego co normalnie dostajesz .... (bo teraz jest 20x/100x)

Nie będę więcej komentował bo to bez sensu!

No i żeby cię nie było stać na 10 lvlu na garniera lub inne gówno za 3 k ! Musi tu zajść jakaś proporcja....

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano
@EDIT2

przeciez na ten serwer nikt sie nie zalogowal ;] to postacie zrobione przez admina [w rankingu] nei mozna wpisac ID i pass :]

ten rank działa w 90% dlatego iż moja postać Moto i kumpel Lisek to nie admina.

teraz posiadam z 60+

signaturemadziadw5zt504e.jpg

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

36622.gif

Wejdź http://dziewczynkaa.mybrute.com i zagraj ze mną :*

Opublikowano

To nie ma sensu ludzie.

Pograjcie sobie na RockMS czy LocalMS.....Na nich można grać 24/7 bez crashy i jest dużo polaków.

Po co grać na takich serwerach (PolandMS) które nawet nie stoją na dedyku i do tego takie małe raty :[

Opublikowano

@UP

po to ze nie wszystkim daje radoche wbic 200 lvl w 1 dzien na expie 1k jak tobie

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Doświadczenie (Exp): 100

Wyrzucenie przedmiotów (Drop): 5

Pieniądze (Mesos): 20

Nie no ładnie opisane xD

@topic

juz online on wogole bo pisze ze narazie jeszcze nie wlaczony ale jest rank ...

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

DzinX po :

1.Nie podoba się to nie graj.

2.Po co exp prawie jak na odinie.

3.Jakieś wąty to zrób własny serwer.

(juz wiem kto jest takim sknerusem -.-)

a

Opublikowano

@@Lukaszek =D@@

Większość ludzi też ma swoje prywatne życie. Server nie będzie od tak on. Gdy by miał dedyka to co innego.

Opublikowano

wiem ze prawie kazdy ma prywatne zycie w tym ja tez no ale skoro robia serwer i publikuja go zeby ktos gral no to chyba nie 2h dziennie bo wiesz znam duzo ludzi dla ktorych 2h dzinnie to stanowczo za malo

nie wiem ilu jest teraz hosterow ale to chyba nie problem zalatwic kilku wiecej zeby czesciej bylo on polandMS

wiesz duzo prywatnych serwerow jest 24/7 dlaczego polandms ma nie byc?? w koncu jest poland ^^ a nie mala wiocha 1 tys. ludzi

P.s.

mozesz zrobic troche wiekszy ranking na stronce?? np. powiekszyc do 25 osob bede wdzieczny

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

wiem ze prawie kazdy ma prywatne zycie w tym ja tez no ale skoro robia serwer i publikuja go zeby ktos gral no to chyba nie 2h dziennie bo wiesz znam duzo ludzi dla ktorych 2h dzinnie to stanowczo za malo

nie wiem ilu jest teraz hosterow ale to chyba nie problem zalatwic kilku wiecej zeby czesciej bylo on polandMS

wiesz duzo prywatnych serwerow jest 24/7 dlaczego polandms ma nie byc?? w koncu jest poland ^^ a nie mala wiocha 1 tys. ludzi

P.s.

mozesz zrobic troche wiekszy ranking na stronce?? np. powiekszyc do 25 osob bede wdzieczny

EDIT

omg sry zawiesil sie komp i post wszedl 2 razy

SORRY!!!

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...