Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowy Bloodfury renekton - giveaway z ArcadeField

Szajbuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc ogólnie nie mam zaufania do stron na blogspocie, ale ta akurat wygląda całkiem wiarygodnie. W każdym razie próbując, nic nie stracę, więc spróbuję wziąć udział. Mam tylko nadzieję, że tych kluczy dostanie troche wiecej osób niż jak to było w alienware

Opublikowano

Nie polecam, użytkownik świeży :)

NIE POBIERAĆ TA STRONA TO BLOG, CZYLI NA 100% KEYLOGGER

Opublikowano

Z tego co wiem ten typ już był tu wczesniej, tylko dostał perma bo trollował ;_;

to z keyloggerem to całkiem dobry troll, oceniam na 3/10 na zachęte B) KEYLOGGERY W PLIKACH .txt XDD

Opublikowano

ja tesz sprawdziuem i dziaua

ide pofarmic rekatonem na topje i mam skina to pohwale sie mamje hihihihi

morze teraz wyjde z bronzu pieńc

potwierdzone info

1390848731-U997276.png

Opublikowano

malpaub

to plawda, dzienki za pomoc w uwarognieniu informacji. mogę podać mam built:

start doran, 1 back doran, core brulatizer i bt, frozen mallet i lich bane, mobility boots, bc i cos na hp/armor np hydra albo rabadon

Opublikowano

KEYLOGGER W PLIKU .TXT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kurwa padłem.

jakiś dowód że to działa?

Opublikowano

malpaub

to plawda, dzienki za pomoc w uwarognieniu informacji. mogę podać mam built:

start doran, 1 back doran, core brulatizer i bt, frozen mallet i lich bane, mobility boots, bc i cos na hp/armor np hydra albo rabadon

Prawilny build, ziomek. W najbliższym czasie jak w poniedziałek wylosuje mojego renka ze skinem to sobie tak pogram jako adc. Tylko czy nie lepiej dac jakiegos drugiego Lich Bane'a albo Archangell'a zamiast tego brutalajzera?

Opublikowano

Co wy tutaj piszecie, posty nabijacie kurwa ? No, brawo. Co do tego Skina, sprawdzal to ktos czy totalny Fake xD ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co wy tutaj piszecie, posty nabijacie kurwa ? No, brawo. Co do tego Skina, sprawdzal to ktos czy totalny Fake xD ?

Nikt jeszcze nie sprawdzał, bo losowanie jest dopiero jutro. I to jutro okaże się czy to fake czy nie.

edit.

Chyba, że lud jednogłośnie zadecyduje co o tym myśli. GŁOS LUDU ponad wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...