Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

Nub124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram w dark orbit od jakiegoś czasu i mam parę pytań do graczy z większym doświadczeniem.

Mam 13 lvl statek goliat, 12lf3, 4bo2, 7G3N-7900, 6 falxów i reszta wypełniona eq za kredyty, skaylab słabo rozwinięty, nie mam premki, serwer gry PL2 firma vru.

1 Co zrobić z 74k uri by łatwo i dużo kredytów zarabiał?

2 Dlaczego mam mniejsze przychody z bicia alienów niż wydatki na ammo,rakiety?

3 Czy PP są ważne?

4 Jak szybko wbić dużo poważania?

5 Czy jest możliwość sprawdzenia czy się będzie miało lagi we wrotach czy nie?

Narazie tyle

Opublikowano

więc, musisz mieć full sped, dokup napędy te za 2k urki, kup 1 irka za 15k urki, za reszte kup osłony b02

2. Bij dk, wtedy będziesz wychodził na + lub gdy bijesz mk nie używaj wyrzutni.

3. Tak są ważne, ale jak na Twoje wypo, to nie kupuj cdd. Najpierw zrób w miare dobre konto

4.Poważanie nie jest Ci do niczego w grze potrzebne ;p, na kubikach, wrogich statkach, i uberach,

5. Podleć do kubika gdy jest otwarty i będziesz wiedział bo we wrotach podobnie alienów jest.

Na Twoim miejscu kupilbym vege

Opublikowano

jeśli już dostałeś informacje to po co zakładasz temat? Vega jest lepsza od golca gdy nie masz irków i lf3 oraz b02.. Jest szybsza, dasz rade uciec, a golcem nie. Chyba, że masz stabilki i empy, ale wtedy więcej urki będziesz tracił niż zarabiał. Po co Ci aegis zerowym wyposażeniem zrób chociaż 31 lf3, z 5 irków, 20 B02 i dopiero na aegisa zbieraj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...