Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Z grafiką w grach

thelivid13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Od wczoraj mam problem z odświeżaniem/wyświetlaniem (nie wiem jak to ująć) we wszystkich grach.

Mój problem polega na tym, że nagle podczas gry zaczyna ucinać mi parę klatek regularnie co sekunde.

Mówie tu o grach takich jak LOL, BF3, Metin2 czy Age of Empires III. Gdy zminimalizuje grę to na pulpicie problem nie ustaje, a gdy wrócę do gry to przestaje ścinać. Problem wraca po 5-10 minutach (teraz nie wiem dokładnie).

Moja specyfikacja:

AMD Phenom II x6 1090T

Radeon HD 7200 ma niecałe 3 tygodnie

Płytka niedawno kupiona AsRock

zasilacz 500W

Podczas pisania posta mialem ten problem :) zminimalizowalem i wrócilem i jest ok

To może być fraps??

Edit

Wiecie co na tą chwilę wygląda na to,że to był Fraps... bo wyłączyłem i wszystko działa. To dziwne bo wcześniej nie miałem z nim problemów.

Edit 2 nie to jednak nie fraps

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...