Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czyżbym dostał bana ? o.O

superczopekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj się zwrócę z moim problemem.

Otóż...grałem sb wczoraj normalnie w Nt, może trochę obrażałem czy co(ale nie moja wina że niektórzy ludzie tylko swoją "inteligencją" się podniecają, lub "dzieci nd" po prostu i wgl...sam czasami obrażałem czy co i nwm za co ale wchodzę dziś na NosTale, loguję się , patrzę pisze jak byk "Twoje konto zostało zablokowane".Myślałem że to nie prawda że złe passy wpisałem i potem wpisuję na nowo i to samo ;/ Wchodzę później na nostale.pl, loguję się i pisze mi takie coś:

Logowanie zakończone niepowodzeniem. Powodem moze być zbyt wiele nieudanych prób lub zablokowane konto w grze. Aby uzyskać więcej informacji należy skontaktować się z Team NosTale.pl http://support.pl.nostale.gameforge.com/

I mam właśnie do Was pytanie:Czy to znaczy że dostałem bana czy co? :O .Nie mam co w tej sytuacji robić..zrobić nowe konto jeszcze raz czy po prostu w co innego grać..jak NosTale to było prawie całe moje życie(nie dokonca) no ale mówi się trudno ;// pech :(

Pomóżcie bo nie zabardzo rozumiem czy może chodzić o bana czy też nie.

Opublikowano

Ech...

wchodzę dziś na NosTale, loguję się , patrzę pisze jak byk "Twoje konto zostało zablokowane"

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Tak, dostałeś bana. Jak chcesz sprawdzić za co i na ile sprawdź swój e-mail.

.jak NosTale to było prawie całe moje życie(nie dokonca) no ale mówi się trudno ;// pech

Padłem.. koleś wyjdź na dwór odswież się, pogadaj z kolegami, wyjdz gdzieś z nimi... to tylko gra.

Opublikowano

to samo co up... skoro piszę, że konto zostało zablokowane to na cholere sie pytasz czy dostałeś bana? ; d

napisz do supporta lub sprawdź e-mail aby się dowiedzieć na ile bana dostałeś...

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...