Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ravia-Błąd połączenia z serwerem

TeWhoYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co się dzieje bo wchodze na ravie chce wejść na konto a tu pisze "Błąd połączenia z serwerem" (Czy jakoś tak). Ravie mam na dysku C była na D ale też nie działała. Ravia mi chodziła z 2 tyg. a tu nagle ten błąd. Ravie instalowałem od nowa i to samo. Odpalam jako administrator i nic. Zaznaczylem sieci prywatne i domowe jak mi wyskoczylo okienko jak dopalalem po reinstalacji. Prosze o pomoc.

Lecą +.

P.s Internet mi działa na 100% i mam avasta sprawdzałem jak go wyłączyłem i włączyłem i nic.

Opublikowano

No pisałęm wyżej mam błąd połączenia z serwerem ale patcher.exe mi nie patchuje nawet przez adma a przedtem jak działała mi ravia to przez niego odpalałem ravie bo mam plik game ale nie da sie przez niego odpalić bo we właściowsciach piszesze ze to rozszerzenie Plik. Myśle że zrozumiałeś;P

Opublikowano

Jak pobieram clienta ravi na stronce to nie mam pliku index i są zupełnie inne pliki w folderze a jak dodam plik index to nie odpala nawet jak kompa zrestartowałem..

Tak jakby ravia z S1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...