Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania do konkursu "Mu Online w święta"

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak najbardziej, już nie będę ograniczał was do tego, że wszystko musicie sami zrobić.

Korzystajcie z renderów jak tylko chcecie, ale tylko i wyłącznie z nich :]

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Tak jak najbardziej, już nie będę ograniczał was do tego, że wszystko musicie sami zrobić.

Korzystajcie z renderów jak tylko chcecie, ale tylko i wyłącznie z nich :]

A z tapety zimowej? ^^

Opublikowano

Hm.. no dobra, pójdę na ugodę.

Niech będzie można jeszcze z tapety skorzystać, ale już na nic więcej nie pozwolę ! Mam za miękkie serce ;c

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Hm.. no dobra, pójdę na ugodę.

Niech będzie można jeszcze z tapety skorzystać, ale już na nic więcej nie pozwolę ! Mam za miękkie serce ;c

No, bo wiesz jak ja coś robię w PS-ie to zazwyczaj korzystam z dobrodziejstw Googli itp. :x Nie mam w zanadrzu tony zdjęć zimowych.

Opublikowano

No dobrze !

Ważne, że bierzesz udział i pomagasz mi jak dobra koleżanka :D

Blacha a co o c4d rendery ? :D Bo to też rendery są ;) Aa wgl. to nie można jakiś pierdół ?

Biorę udział w konkursie i tak ;)

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Czy prace mają być samemu robione czy z internetu?

a i czy są dozwolone przeróbki]

"Gdy zapada cisza , głosy przestają mówić , a ta noc staje się piękna i urocza"

Opublikowano

5. Zabrania się używania gotowych prac z internetu.

6. Dozwolone jest jednak używanie renderów postaci, przedmiotów oraz C4D :)

Naucz się czytać.

Opublikowano

Grr, Wredna nie powinna brać udziału w takich konkursach :D, przecież ma wszystkie plakietki itd.. i zabiera innym użytkownikom drogę do ich zdobycia, jej prace są za dobre ;x

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

dlaczego ludzie z Graphics Team mogą brać udział przecież to jest rozbój w biały dzień grafika zrobiona przez wredna jest za dobra i zabiera ludzią takich jak ja szanse na wygranie. ;]

Logo_IGracze.png

Opublikowano

dlaczego ludzie z Graphics Team mogą brać udział przecież to jest rozbój w biały dzień grafika zrobiona przez wredna jest za dobra i zabiera ludzią takich jak ja szanse na wygranie. ;]

Bo każdy może wziąć udział. Dodatkowo grafika, to nie jedyna kategoria konkursu.

Grr, Wredna nie powinna brać udziału w takich konkursach :D, przecież ma wszystkie plakietki itd.. i zabiera innym użytkownikom drogę do ich zdobycia, jej prace są za dobre ;x

Nie mam wszystkich i tak, jak każdy, mam prawo prac udział w konkursach.
Opublikowano

Zobaczymy, możliwe, że zostaną nagrody przydzielone kategoriami, więc nie ma się co spinać.

Wredna, jest użytkownikiem forum jak każdy inny, to że jest w jakiejś grupie nie zmienia postaci rzeczy..

To ma być konkurs dla każdego, nie liczy się "zdolność" ale włożony czas w pracę :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jestem z Graphic Team i wszystko mi wolno, jutro ja też coś skombinuje... B)

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...