Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem z metin2pl!~

19nero20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem polegajacy na graniu w metin2 gdy zalanczam metin2 jest wszystko dobrze do czasu gdy chce wybrac

ch i świat nic nie moge nacisnać nawet na wyjście nw dlaczego teoretycznie dziala wszystko tylko to jest ten 1 problem

w opcjach nawet zaznaczalem ten cursor z gry i odznaczalem ale to nic nie dalo prosze o jakas pomoc!

Opublikowano

Witam mam problem polegajacy na graniu w metin2 gdy zalanczam metin2 jest wszystko dobrze do czasu gdy chce wybrac

ch i świat nic nie moge nacisnać nawet na wyjście nw dlaczego teoretycznie dziala wszystko tylko to jest ten 1 problem

w opcjach nawet zaznaczalem ten cursor z gry i odznaczalem ale to nic nie dalo prosze o jakas pomoc!

Jakiego masz antywira ? Jeżeli avast to dodaj metina do wyjątków bo blokuje ci myszke. Ja miałem taką sytuacje i pomogło.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

jaki masz system? uruchom metka jako administrator, jeśli nie pomoże to dodaj do wyjątków w antyvirusie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

tak tak tak antywira wlasnie na kompie niemam gre przeinstalowywalem 5 razy i nic zaden z sposobow nie działa

Gram na wielu innych metinach priv i wszystko dziala tylko nie na PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...