Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysly na tuta

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz najpierw na czym się znasz, przecież nie będziesz potrafił napisać tuta o czymś, z czym nie miałeś nigdy do czynienia.

Google.pl ma na wszystko odpowiedzi :) Nie musze sie znac.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

W dziale WoTa jest konkurs to będziesz mógł zgarnąć -15% bo gold jest już zajmany ;p

Tylko że pomysł to 60% sukcesu, 20% sposób opisania 20% estetyka

Opublikowano

I co mamy Ci jeszcze napisać tego TuT'a? Jak byś wszystko wziął z Google to co to by był za TuT jak inni by mogli sobie to sami sprawdzić. Dam Ci rady:

-musisz napisać go z głowy,

-ma być o tym na czym się znasz,

-pomysł ma być Twój, a nie prosisz go o innych.

Opublikowano

Po co pisać poradnik o czymś, co można znaleźć w googlach? ;-) Wątpię, że za skopiowanie treści ktoś da Ci -5%. Radziłabym zajrzeć do działu, w którym jest coś, czym się interesujesz i na czym się znasz i napisać coś od siebie, co może się przydać innym.

Opublikowano

Google.pl ma na wszystko odpowiedzi :) Nie musze sie znac.

To proszę bardzo, napisz mi teraz tutorial odnośnie, hmm... Kassadina. Poszczególne fazy gry, build, runy i masterki.

Oczywiście nie kopiując nic na żywca, tylko jak to określiłeś, "pomagając" sobie Googlami. Skoro nie musisz się znać.

Będę miał się z czego pośmiać :)

Game Over

Opublikowano

Po co pisać poradnik o czymś, co można znaleźć w googlach? ;-) Wątpię, że za skopiowanie treści ktoś da Ci -5%. Radziłabym zajrzeć do działu, w którym jest coś, czym się interesujesz i na czym się znasz i napisać coś od siebie, co może się przydać innym.

Sry ale w tak wielkim dziale jakim jest Metin2 trudno napisac unikatowego tuta ...

A kto Ci powiedzial, ze ja skopiuje ? Z informacji zawartych w internecie mozna wyciagnac to co potrzebne i napisac tak jak sie chce ;>

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Opisz rodzaje zastosowanych układów w broniach,np. Bolt action, pump action, bullpup. Albo opisz czym różni się nosferatu od scatterguna. Lub tut- darmowe rp w lolu

Opublikowano

Popatrz po działach, na których się znasz. Pomyśl co możesz zaoferować i czy tego już nie ma. Podobnym sposobem są konkursy. Ja np. napisałem jeden poradnik Tera Online na konkurs i zdobyłem 3-cie miejsce. Za każdą pracę -5% + -10% za 3 miejsce, co daje -15%.

zSCFQrN.png

Opublikowano

To proszę bardzo, napisz mi teraz tutorial odnośnie, hmm... Kassadina. Poszczególne fazy gry, build, runy i masterki.

Oczywiście nie kopiując nic na żywca, tylko jak to określiłeś, "pomagając" sobie Googlami. Skoro nie musisz się znać.

Będę miał się z czego pośmiać :)

Pisalem, ze rozwlekle tematy nie wchodza w gre ;] Czytanie nie boli

Takirgo tuta nie da sie napisac teraz ;] Po 1 pare godzin czytanie na sam temat faz gier, buildow,run, masterek jak ty to piszesz. Po 2 jakis czas na sklejenie tego w " kupe " by to mialo lad i sklad,

Beka w chuj.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Pisalem, ze rozwlekle tematy nie wchodza w gre ;] Czytanie nie boli

Takirgo tuta nie da sie napisac teraz ;] Po 1 pare godzin czytanie na sam temat faz gier, buildow,run, masterek jak ty to piszesz. Po 2 jakis czas na sklejenie tego w " kupe " by to mialo lad i sklad,

Beka w chuj.

Za takie podejście raczej nie zdejmą Ci procentów. Poza tym, żeby zostać nagrodzonym minusem, poradnik nie może być byle jaki.

zSCFQrN.png

Opublikowano

A co bys chciał napisać? Faktem jest że gdy piszesz tutoriala, powinien być obszerny, ba. MUSI. Sam sie złapałem na tym, że pisałem tutorial i miałem pomysł na kolejny ale stwierdziłem, że w tym dałem za mało więc napisałem 2 tutoriale w jednym temacie a i tak nikt mi kurde nawet %tów nie zdjął. Ale chuj z tym, bo ogólnie to powiem Ci że tutoriale najlepiej pisze się z własnej woli, gdy ma się pomysł, wenę. A nie 'A se pierdolne tutka, może jakąs nagrodę dostanę'. :)

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...