Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak to jest z fb?

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sie ma zablokowane hs to tez mozna dostac bana za fb? bo czytalem i stwierdzam ze tak, a nie raz moglbym zarobic troche kk na fb wiec pytam was bo all konta na tym samym emailu

Opublikowano

boze... Empi, wszedzie spamujesz... ogarnij sie troszke. Moze bys uzasadnil swoja opinie

Opublikowano

UP

wiem ze jak gm zauwazy to trzeba byc przy kompie lub elo

ale chodzi o to, ze na przyklad mam zablokowane hs a gm nic nie widzi nie ma go obok mnie, to tez moge dostac bana, czy nie?

Opublikowano

boze... Empi, wszedzie spamujesz... ogarnij sie troszke. Moze bys uzasadnil swoja opinie

Czemu ma się ogarniać ?

Prawdę Ci pisze.

Możesz dostać bana.

Wszystko jest zawarte w logach, a przez ostatni czas, administracja nieźle piłuje.

HS wykrywa Ci tylko hacki i nie pozwala uruchomić gry, lub je usuwa.

On nie "donosi".

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czemu ma się ogarniać ?

Prawdę Ci pisze.

Możesz dostać bana.

Wszystko jest zawarte w logach, a przez ostatni czas, administracja nieźle piłuje.

HS wykrywa Ci tylko hacki i nie pozwala uruchomić gry, lub je usuwa.

On nie "donosi".

jaśniej bo troszke dolu twojej wypowiedzi nie zrozumialem

Opublikowano

W logach, jest wszystko co robisz.

GM nie musi do Cb pisać czy coś żeby to wykryć.

W logach, sprawdzi co robiłeś i już.

Jak wspomniałem, teraz w związku z fuzją, od groma osób chce się dorobić.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Teoretycznie tak, ale nie jest to w 100% pewne.

Lepiej zapoznaj się z tym tematem :

http://mpcforum.pl/topic/701036-dl-metin2-hackshield-logblock/

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Co mam Ci uzasadnić? Żadna blokada hs nie daje bezpieczeństwa przed banem za fb. GM nie musi nawet przyjść do Ciebie, w logach się wyświetlasz i ban leci z automatu bez ingerencji gm.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co mam Ci uzasadnić? Żadna blokada hs nie daje bezpieczeństwa przed banem za fb. GM nie musi nawet przyjść do Ciebie, w logach się wyświetlasz i ban leci z automatu bez ingerencji gm.

+ dodam, że od bana z maszynki nie można się odwoływać ;)

( ostatnio to przeżyłem ;d )

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Dostajesz bana na FB jeśli łowisz ileś tam godzin non stop ;]

Tzn nigdzie się nie ruszasz itd

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Nie da rady zablokowac wysylania logow , bocilem na fb przez 4 dni i zaraz ban . Nikt mnie nie zglosil ani nic wchodzilem na niego co 10 minut

Opublikowano

Żadne blokady HS nie działają i masz 100% szans, że dostaniesz bana, jak nie w przeciągu 10min to za 10h

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jak zablokujesz HS to nie dostaniesz bana o ile będziesz ostrożny :)

taki przykład dam :)

Na Diumar w shinsoo GM podbija na mostek gdzie jest pełno łowców rybek :) i pisze do każdego na PW

jedna osoba nie odpisała :)

GM pisał mu na chacie i na PW ale od niego żadnego odzewu nie ma :)

Ziomuś wyłapał banika

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...