Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

39lv w V2.

HocusPocus!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalbym rade w V2, Wp 39lv ?

xDUbAiY.png

W eq nie mam nic nadzwyczajnego, jedynie krytyka z 15%, spowolnienie, % do pz.

Posiadam rowniez buffa po 31% .

Dalbym rade na szponach tak po 2-3 grupki?

Mozliwe ze bede miec jeszcze wierzchowca z 150 defa, zanim pojde, to moze dam rade dropnac go.

Jezeli cos, to dobrze byloby gdybyscie powiedzieli w co musze sie zaopatrzyc jesio.

Opublikowano

Nie nie nie...

W V1 będziesz miał problemy, a Ty o V2 myślisz ;)

Przejdź się na szpony V1 i zobacz jak Ci idzie - w V2 jest 2x gorzej ;)
Za mało PŻ, za mało defa, postaraj się o lepsze eq.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Za mały lvl a co za tym idzie, staty małe.

Musisz nadrobić to eq.

Zdobądź lepsze eq z lepszymi bonami.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie widzę sensu expienia w V2 na tym lv, jeśli nie masz wybitnie mocnego eq. Po prostu będzie szło powoli, oraz nie uciągniesz zapewne 2 grupek.

Lepiej będzie Ci szło np. na BO na pełen spot.

Opublikowano

na tym lv opłaca się expić na BO gdyż dostajesz więcej i szybciej expa, na 48lv możesz myśleć o wyprawie do V2. jak tam będziesz szedł to załatw sobie jakieś 10% na omdlenie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie widzę sensu expienia w V2 na tym lv, jeśli nie masz wybitnie mocnego eq. Po prostu będzie szło powoli, oraz nie uciągniesz zapewne 2 grupek.

Lepiej będzie Ci szło np. na BO na pełen spot.

Na bo uciagam spota, i zabieraja mi gora 1k hp.

Szczerze wole bic jedna grupke po 500 i dostawac po 0.5% za mooba, niz spota na bo po 1k, i dostawac 2% za spota. :D

Eq lepsze ubiore dopiero na 42/54, a na nizszy level nie widze sensu kupowac czegos lepszego, jezeli bede uzywal tylko przez kilka dni.

A o spocie bo nie mam co marzyc, nawet o tej godzinie(jutro szkola) wszystko zajete, nawet te male spoty od shinsoo. -,-

Wbij dopiero 45 lvl i idź do v2. Po drodze wykombinuj tarcze z blokem 15% oraz full eq 1,5k/2k hp i fims+9 śr 30+

Nie bede bic po 2-3 grupki do 45lv, bodziakiem na 42lv poszedlem i dalem rade, tyle ze mialem smiertelke, a teraz mam ledwo yy 4 z hp, # do pz i kd def/uchyl.

a fms mam w miare dobry, bodziakiem bilem po 1.4k z krytykiem, aktualnie bije nim po 2.3k . ;C

Opublikowano

Na bo uciagam spota, i zabieraja mi gora 1k hp.

Szczerze wole bic jedna grupke po 500 i dostawac po 0.5% za mooba, niz spota na bo po 1k, i dostawac 2% za spota. :D

Eq lepsze ubiore dopiero na 42/54, a na nizszy level nie widze sensu kupowac czegos lepszego, jezeli bede uzywal tylko przez kilka dni.

A o spocie bo nie mam co marzyc, nawet o tej godzinie(jutro szkola) wszystko zajete, nawet te male spoty od shinsoo. -,-

Mimo wszystko dobiłbym chociaż ten 45 na BO/V1.

V2 na tym lvl, z takim eq/statami to kiepski pomysł.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Napisz jak u Ciebie ze skillami... Jeżeli są około "G", możliwe jest, że dałbyś radę...

Ja na 42 lv z buffem 32-35% brałem 3 grupki :)

9YbAX2Z.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam buffa 42%, skile m5 niestety, ale w v1 ogarniam spota lajtowo, to w v2, mysle ze dam rade te 3 grupki chociaz.

Opublikowano

Mam buffa 42%, skile m5 niestety, ale w v1 ogarniam spota lajtowo, to w v2, mysle ze dam rade te 3 grupki chociaz.

W v1 calego spota bierzesz, to w v2 3/4 grupki lajtowo. I exp bedzie o niebo lepszy xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

W v1 calego spota bierzesz, to w v2 3/4 grupki lajtowo. I exp bedzie o niebo lepszy xD

Poprzednia postacia dopiero na 52lv wyruszylem do v2, ale expilem na metkach w dolinie i na sohan, a teraz po fuzji zeby metka znalesc to jakis cud, a gdzie wbic te 10 lvli na nich.

Wierzchowca ino wylocic 150 defa i do v2 spokojnie mozna isc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...