Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] i3turbo d3d

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upy dziwne bo sam testowalem i dzialal ;P

Mi nie dziala ;/

NET.Framework 3.5 oraz 4 i Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 zainstalowane. Win 7 64x, uruchamiam jako adm, nie mam antywirusa ;/

Nie dziala CI bo ? nie pojawia sie menu ?

Mi się wyłącza przy wejściu do roomu.

jak masz anty wira to off

zapora systemu - wyłacz

Opublikowano

Nic to nie dało. Tylko zaczne iść i mi się WR wyłącza.. Nawet speedhacka nie miałem włączonego.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Instalowałem i pisz, że mam już zainstalowaną taką albo nowszą wersie i instalacja jest niepotrzebna.

Dodam, że żaden mi nie działa bo pobrałem dwa inne z innego forum i też się wyłącza po ok. 5sek. grania.. :/

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Jaki system? Odpalasz jako administrator (Prawym myszy na injector i uruchom jako administrator). Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010. Do tego DirectX. Zaktualizuj system, wylacz antywirusa i zapore. Zmien injector.

Opublikowano

mam ten sam problem nie wlacza mi sie menu mam nowego directa NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ to tez mam odpalam jako administrator probowalem na wszystkich injectorach nie mam antywirusa system win 7 64bit i co teraz mam zrobic ? ;x

Opublikowano

Upy dziwne bo sam testowalem i dzialal ;P

Nie dziala CI bo ? nie pojawia sie menu ?

jak masz anty wira to off

zapora systemu - wyłacz

nie mam anty wira odpalam go jako adm i inject failed :(

Opublikowano

Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008. Mozesz tez sprobowac mojego launchera w ktorym znajduje sie hack. Wystarczy kliknac na nazwe hacka :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1081813-undetected-mpc-wrlauncher-by-weeedx/page-2#entry9431035

NET.Framework mam tylko 4 a C++ od 2005-do 2010 czy pomoże zaistalowanie NET.Framework 3.5? Twój launcher jest bardzo fajny lecz nie pomógł mi ;( dodam że wczesniej pobierałem już z MPC chacki i nie mialem problemów ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...