Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Manvia.pl - Wprowadzenie do Gry

Manvia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link: klik

Nie pisać, że to jest klient Fallance. Bo po 1. Interface jest z EPVP więc nie pierdykać głupot :D

chciałes powiedziec podpierdolone odemnie :), Shirku

aFMA3pg.png

Opublikowano

@Up. Dużo jest już wyedytowane kolego :] Nie ma tych bugów co zostawiłeś robiąc nieumiejętnie pliki.

Niezbyt mnie to obchodzi, nadal to wszystko jest stworzone przezemnie. "nieumiejętnie" dzwine bo jakoś nadal próbujesz ich użyć ale poraz kolejny ci się to nie uda

BTW

http://www.mpcforum.pl/topic/1089666-pisaniequest-na-losowe-itemy-z-szkaty/#entry9428805

3334ce55f234aa85ab866d0d86acaad1.gif?131

Widze że masz się czym chwalić na JU TUBIE questem napisanym przez kogoś innego xD

Wiesz może dlaczego jak klikam na nią prawym pisze, że nic nie otrzymałem?

Jeszce ten tekst w temacie w ktorym prosiles o questa na to cale nasionko. O KURWA!

Spierdalaj zmienić nick znowu i nazwe serwera bo poraz kolejny Ci nie wypali

aFMA3pg.png

Opublikowano

To tobie server padł kidzie w 1dzień. Widać typowy retard co zazdrości :] Twój server sypnął w kalendarz 2dni po starcie. Po 2. Te konto mają 4inne osoby i nie zawsze ja piszę.

Po 2. Do tej szkaty to jest inny pomysł. Potrzebowałem podstawi o, którą poprosiłem kolegę.

Nie wiem wgl. po co wklejasz zdjęcia. Robisz z siebie jeszcze większego idiotę niż teraz jesteś. A teraz opuść grzecznie temat bo kolegów w nim nie znajdziesz.

Jako, iż wgrałeś te pliki ze wzgl. na mnie i nadałeś mi prawa do ich edycji właśnie je edytuje :]

PRYWATNY SERWER METIN2 WWW.MANVIA.PL

OTWARCIE: 29.11.2013(PIĄTEK, GODZINA:20:00) - JUŻ DZIŚ!

Klient: http://www.multiupload.nl/56RYOIO8H6

Opublikowano

To tobie server padł kidzie w 1dzień. Widać typowy retard co zazdrości :] Twój server sypnął w kalendarz 2dni po starcie. Po 2. Te konto mają 4inne osoby i nie zawsze ja piszę.

Po 2. Do tej szkaty to jest inny pomysł. Potrzebowałem podstawi o, którą poprosiłem kolegę.

Nie wiem wgl. po co wklejasz zdjęcia. Robisz z siebie jeszcze większego idiotę niż teraz jesteś. A teraz opuść grzecznie temat bo kolegów w nim nie znajdziesz.

Jedyną rzeczą którą można ci zazdrościć to bycie prawdziwym burakiem, naprawdę brawo jeszcze nie widziałem nikogo kto by się zniżył do aż tak niskiego poziomu.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Proszę o zakończenie tej sprzeczki, ponieważ nie od tego jest ten temat. Jeśli twierdzisz, że coś jest kradzione, proszę o zgłoszenie tego. Nie tolerujemy oczerniania bez dowodów.

Autora tematu także proszę o niewdawanie się w kłótnię.

• 3 lata później...
Opublikowano

Materiał przedstawiony w temacie wygasł i ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...