Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] [Cn] Ghwww S2

kaje11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktos moze jakies nowe spol bo wczoraj jeszcze mi dzialalo ,a teraz tylko przez chinskiego lauchera moge grac ?? ://

Z Gory Dzieki!

Dołączam sie do prośby HydranOsss

Tylko na chińskim grać idzie;/

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

co jest grane?? czemu nie dziala ten serwer caly czas pisze mi ze brak loncznosci z serwerem lub caly czas mi sie lonczy,

plis, powiedzcie czemu

Opublikowano

wiem że jest chyba taki dział do tego typu próśb ale mogę dostać nowe ip do Ghwww S1 ??

21571.jpg
Opublikowano

każdy mówi co mu się dzieje, a ty wypadasz z "pewnie masz słabego neta", to nie wina neta tylko serwera

21571.jpg
Opublikowano

IP jest cały czas takie same.. nie wiem w czym problem.

adxS

To, że kogoś kicka z serwera nie znaczy od razu że ma słabego kompa i neta... to jest zazwyczaj wina serwera !

Niestety ja też mam ten sam problem.. Jestem w v2 biorę jedną grupkę potem drugą i tak dalej.. rozwalam , sorry nawet nie zdążam rozwalić i kick ; ((

U Mnie jeden wielki "-" właśnie za te kicki

Ej ziom !! Nie bądź żyła ;D !! Jak pomogłem daj +

Pro GIMPboy ^^ Animacja&Obróbka Fotografii

sygnampc.gif

Zobacz Spoiler :

Tila Tequila ; *** <3

sygna1e.jpg

2cckldc.jpg

32052.gif

33e3k3r.jpg

Opublikowano

ej zrobilem na tej stornce juz 5 kont i wpisuje je normalnie bezblednie i pisze ze konto nie istnieje lol ;/ pls pomozcie:D

Ja mam tak samo

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest suuper.Gram tam od ok. miesiąca i nie mam żadnych zarzutów.Mnie nie kicka jak coś.Wale cały spot w Red lesie lub w na Atlantydzie i nie wywala.Wywala tylko wtedy jak metki bije.Ubije pół i kick a potem do końca git.Exp fajny.Drop kasy nieziemski po 300k z moba i w pół godziny w red lesie 150kk.Minusem jest to że chinoli raczej nie da się pokonać i jest ich dużo.Moja ocena serwa 9.5/10.

Opublikowano

Ogólnie jestem nowy i wg i zadam dziecinne pytanie

Zainstalowałem POLSKIEGO klienta metin2 z 2008 roku podmieniłem pliki i meton jest off course po chińsku ściągam spolszczenie ze stronki i co ja mam z nim zrobić bo nie mam bladego pojęcia ?!

mógł by mi ktoś kulturalnie odpowiedziec ? z góry dziękuje i prosze os szybką odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...