Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<*FEVERCRAFT*> :FreeBUILD: :SurvIVAL: [1.6.4] [Autorskie Pluginy] 150 SL

trol12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale nie ma graczy i jest niedopracowany, polecam go ale trzeba zapędzić tu ludzi bo inaczej nic z tego nie będzie...

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Serwer do dupy!!! Naprawde nie polecam! Historia tego serwera jest następująca:

OX Jest to gra wymyślona przez CookieCraft Gracz który grał na serwie wszystko odgapił i przerzucił na swój serwer

Serwer oszukuje! jest 10 slotów ale można wchodzić aż do 50 wiec są doże lagusy!

Gość wbija na serwer CookieCraft i zaczyna reklamować wiec wszedłem i to ujrzałem. Poza tym Administracja to są jakieś dzieci na evencie zadali pytanie czy można zebrać Bedrock ja postawiłem na tak ponieważ się da tylko wykopać się nie da! i odpadłem. Dzieci źle dobierają pytania wiec nawet evęnty są Zje***e

WIEC JESZCZE RAZ ODRADZAM GRAĆ NA TYM SERWIE

Ja jestem Właścicielem serwera CookieCraft prostu to widać że odgapili a nie na odwrót!

PROSZE LUDZIE ZAUFAJCIE mam najwiecej postów z was dziękuje za wysłuchanie. Ten kto reklamuje serwery na innych serwerach to lamus jest i tyle.

Jeśli pod moim tematem padną oszczerstwa zgłaszam to administracji i lepiej się cieszcie ze macie taka reklame a nie inną

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Proszę administracje o odjecie paru punktów ostrzezeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...