Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] pasek nie chce się ładować

alvin11pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż chce grać na serwerze Restia wszystko okej pobralem clienta wypakowalem odpalam loguje sie tworze postac wybieram postac wyskakuje pasek do ladowania gry nic sie nie rusza i po chwili brak odpowiedzi nie wywala metina nic ciagle brak odpowiedzi :< dobra mysle sobie cos nie tak z clientem ide na tsa pytam sie moda jakiegos dal mi clienta z wszystkimi latkami na ktorym mu dziala pobieram odpalam loguje sie wybieram postac i to samo hmmm to mowie sobie nie dam za wygrana pobieram clienta memoriamt2 rejestruje sie wypakowuje clienta pobieram all latki wchodze w clienta loguje sie tworze postac potem ja wybieram i pasek sie nie laduje WTF ?!

PS. odpalam jako administrator

Hellppppp me guys nie wiem co mam robic dalej ostatnio mi dzialalo wszystko okej na 1 tydzien wylecialem do angli wrocilem i nie dziala mi metin nikt nie siedzial mi na kompie daje limit like za pomoc przez 2 dni za odpowiedz ktora mi pomoze :)

Opublikowano

Witam mam problem otóż chce grać na serwerze Restia wszystko okej pobralem clienta wypakowalem odpalam loguje sie tworze postac wybieram postac wyskakuje pasek do ladowania gry nic sie nie rusza i po chwili brak odpowiedzi nie wywala metina nic ciagle brak odpowiedzi :< dobra mysle sobie cos nie tak z clientem ide na tsa pytam sie moda jakiegos dal mi clienta z wszystkimi latkami na ktorym mu dziala pobieram odpalam loguje sie wybieram postac i to samo hmmm to mowie sobie nie dam za wygrana pobieram clienta memoriamt2 rejestruje sie wypakowuje clienta pobieram all latki wchodze w clienta loguje sie tworze postac potem ja wybieram i pasek sie nie laduje WTF ?!

PS. odpalam jako administrator

Hellppppp me guys nie wiem co mam robic dalej ostatnio mi dzialalo wszystko okej na 1 tydzien wylecialem do angli wrocilem i nie dziala mi metin nikt nie siedzial mi na kompie daje limit like za pomoc przez 2 dni za odpowiedz ktora mi pomoze :)

Widze że wina leży po stronie komputera , a nie po stronie gry. Wyczyść rejestr systemu i pobierz na nowo clienta i zainstaluj na innym dysku.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jako, że na każdej postaci dzieje się tak to problem leży gdzieś u Ciebie. Spróbuj zaktualizować DirectX oraz sterowniki grafiki - być może masz coś w tym źle. Dodatkowo wyłącz zbędne procesy ( te uruchamiające się możesz poprzez Uruchom->msconfig , zakładka uruchamiane ) zaś już trwające to albo ppm na zegarek w pasku i tam Menedżer Zadań.

Opublikowano

Zmien moze zgodność na inny system ew. zainstlauj na innym dysku oraz wyłaczyć synchronizacje VSYC czy jakoś tak w swojej karcie graficznej, bo moze ona nie wyrabia.

1610016.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...