Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Czy spodobałby się wam taki serwer.

WielebnyProrok

Zagrałbyś na takim serwerze?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? na takim serwerze?

• Tak, jest to bardzo fajny pomys? na serwer.
    • Nie, nie takich serwerów jest pe?no.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mianowicie mam taki pomysł na serwer i chciałbym się dowiedzieć czy wbilibyście na taki serwer. Tutaj tak streszcze mniej więcej mój plan:

-Typ: Hard/Medium

-Maksymalny Poziom:99

-Maksymalny Poziom Statusu:95

-Raty: Zostałyby dostosowane tak aby nie wbić Maksymalnego lvl w 1 dzień ale i też żeby nie trzebabyło expić 3 miesiące.

-Brak nowych map(te standardowe typu av2, loch pająków V3 zostają)

-Dungeony: Komnata Pająka oraz Smoka, Katakumby oraz prawdopodobnie coś na niższy lvl tak jak wieża orków.

-Nowy ekwipunek kończyłby się na jednym secie tzn. Bojowy>Syriusz, Stalka>Niebianka

-Na serwerze byłyby potrzebne wszystkie ulepszacze, lecz dropienie ich nie sprawiałoby problemu.

-Zostałby dodany system Kostiumów oraz Petów. A także Wierzchowce (lecz tylko podstawowe)

-Skille robiłoby się za pomocą 10 Instrukcji które dropiły by z wszystkich metinów w ilościach większych niż 3.

-Od G do P trzebabybyło zdobyć kamień duchowy lecz tylko 1)

-Zmianki oraz dodania byłyby dostępne z bossów oraz w item-shopie (oczywiście nie za astronomiczną cenę)

-Bodzie byłyby dostępne w grze z wszystkich potworów (mniej więcej tak jak na niektórych serwerach sztaby)

-Magiczne Kamienie dostępne w grze jak i w IS. W grze dostępne z Bossów.

Narazie tyle mi przyszło do głowy, Proszę o szczere opinie takiego serwera.

PS.Wiem że aktualnie jestem Administratorem jednego serwera lecz chciałbym zrobić takiego Harda.

Opublikowano

Szczerze to jakby ktos zrobil z metin2 priva tylko usunal 105 lvl i wprowadzil wlasnie takie zmiany jak opisales. Mysle ze malo ludzi chcialoby tu zagrac... Serwer by sie znudzil bo juz lepiej isc na PLa niz grac na takim czyms.

Opublikowano

Kolejny hard, po chuj robicie ciągle same hardy..

Od dłuższego czasu nie było żadnego easy/4fun, a takich serwerów to szczególnie brakuje.. Jak chcecie harda to idźcie na PL, ravie..

Jestem ciekawy czym różniłby się ten hard od innych, pewnie niczym.

I zły dział, zaraz pewnie modek zamknie ;d. Napisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/256509-inne-wasz-wymarzony-serwer-wymiana-zdan/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...