Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zainstalowac win xp ?

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak mam zainstalowac win xp mam 7 i jak klikam w stup to pisze zainstaluj win xp ale jest na szaro a pokaz informacje itp jest dostępne jak mam to zainstalowac

Opublikowano

Wsadzasz płytę do napędu, ustawiasz bootowanie z CD/DVD i postępujesz wg instrukcji.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Musisz mieć plik .iso systemu na komputerze, pustego pendrive, zrobić z niego bootowalnego np za pomocą programu Linux Live USB Creator. Ustawić bootowanie z USB (starsze płyty tego nie miały) i zainstalować.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

zrobilem bootowanie z pendrive i mam tam system i co dalej wchodze do biosu i nic nie moge znalesc moj bios Pheonix award bios cmos setup Utility . Jak zrobic zeby od razu uruchamialo

Opublikowano

wiec tak mam 2 dyski i przy uruchomieniu mam wybrac 1 dysk windows i windows a u dolu mqm to specify on advanced option for this chice press F8 i f1 diagnostyka pamieci system windows KILKAM F8 i mam Repair your computer

safe mode

safe mode with networking

safe mode with command (prompt jakos tak)

Enable boot logging

enable low resolution video

lost linown good configuration cadwenced

directory serwices restore mode

debugging mode

disable automatic restart

disable chivers

edit : nie znam plyty glownej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...