Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zapomniałem loginu do konta

KiritoKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj, po 2 miesiącach przerwy, postanowiłem wrócić do pandorymt2.

Niestety okazało się, że nie pamiętam loginu do konta, choć znam email oraz hasło.

Pisałem 2 tickety do supportu, na co odpowiedzieli mi, że Oni nie podają loginów oraz emaili,

dlatego proszę was, użytkowników tego forum o pomoc. Proszę, pomóżcie mi odzyskać konto.

Odpowiedzi typu : "To nie możliwe" oraz "nie da się" będę od razu zgłaszał jako spam, ponieważ nic

one do tematu nie wnoszą.

Pozdrawiam.

A, mam jeszcze jedno pytanie. Ostatnio reinstalowałem chrome.

Przed reinstallem na stronie pandoramt2.pl wyświetliłby się mój nick,

ale teraz to nie możliwe. Czy moge jakos odzyskać stare informacje z chrome?

Mam na myśli zapisane loginy oraz hasło.

Pragnę dodać, że nie mam nic przeciwko nielegalnym programom, jeżeli będą w stanie pomóc. ._.

Opublikowano

No muszę Cie zmartwić, ale aby dostać passy MUSISZ znać login i email. Tym sposobem możesz przywrócić sobie hasło, loginu się nie da.

Możesz pisać na support, ale nie wiele Ci pomogą. No chyba, że im jakoś udowodnisz, że to Twoje konto, czyli opisać każdy, nawet najmniejszy szczegół.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Starałem się to zrobić, ale mi nie wierzą, przysyłając ciągle tą samą wiadomość - "Nie podajemy adresów email oraz loginów. Miłego dnia.".

Ale dzięki za pomoc, lajk Ci się należy. ; )

A, właśnie, a nie wiesz, co z tym chrome?

Opublikowano

Jak reinstalowałeś chrome, to zapewne usunąłeś Zapisane Hasła, Pamięć Podręczną czy Ustawienia Stron.

Nie znam się na tym tyle, abym mógł powiedzieć o tym na 100%, ale obstawiam że nic z tym nie zrobisz.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

poszukaj na emailu w koszu może tam masz jeszcze link z aktywacji konta i będzie twoj login

lub wejdz najlepiej ns TS i pogadaj z kims z teamu pandory

że znasz haslo i email do konta ale nie zznasz looginu

powinni Ci pomuc :) a jak nie pomogą to zwyzywaj ich i zacznij gracz na metin2.pl :)

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...