Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Czo te silvery

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czwarte przegrane promo.. Miałem 2/0, gdy ja już miałem 60 farmy fizz miał 20... Potem nagle sivir 15/1 wbija na mida ;) No i skutek:

zy00.png

Vayne w lobby, gdy napisałem ADC napisała "let me adc i will carry" no to jej dałem ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Łot o.O - Sivir nice staty :) - Po co BoTRK na Sivir?

UP - so true, miałem 12/4 Tristana ale mój OP Jayce z topa nafeedował Pantheona i lose promo.

Opublikowano

Nie ma co płakać wybijesz się na pewno. Sam kiedyś miałem taki kłopot ale powoli wyjdziesz bez problemu. Nie masz się co denerwować to tylko gra póki tego nie zrozumiesz to nie pomożesz drużynie bo pewnie wyzywasz jak jesteś zdenerwowany a to błąd. Każdemu czasem gra nie wyjdzie trzeba to zrozumieć tobie na pewno też czasem nie wychodziło i za przegraną nie winiłes siebie.

Opublikowano

@up: nie mam z kim xD

@Edit: Tak to jest jak Ci zabiorą mida ;)

tddk.png

Teraz zagadka: Dlaczego jak nie jestem w promo to all wygrywam, a jak jestem to all przegrywam ? :)

Btw. w tej grze nic nie pisałem oprócz GJ 1 raz xD

uwi9.png

Znowu zabrał mida... jpd....

Steal baron + triple dla mnie i nie moglismy tego skonczyc bo nidalee sie cofnęła, a nexusowi zostało 370hp...

b_560_95_1.png

Opublikowano

ej frankensztajn nwaet trinketa nie kupiłeś na gragasa wtf?? jak masz first picka to pisz pick order i cie puszczom na mida ja tak robie i jusz silver 1

przeciez kupił targeta -.-

bierz double mida i carruj :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kiedy widzisz Nidalee na supporcie (w twoim teamie), lepiej wyjdź (szanse na przegraną 99,99%) .

W sumie to coś chyba jest tu na rzeczy, bo ani razu z nidalee support nie wygrałem

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...