Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działać? YouTube

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ogólne pytanie dotyczące YouTube, czy jak przyłożę się do nagrywania filmów, regularnie to będę tego skutki?
Taki Gimper, IsAmU, Skkf nagrywają regularnie i mają wyświetlenia i subskrypcje. Ja aktualnie mam 16 filmów i mam 34k wyświetleń kanału i 463subskrypcji. Nie chcę nagrywać dla hajsu. Zawsze marzyłem żeby się wybić i być takimi jak oni. Czy taki Metin, League of legends to zmienią?

Opublikowano

W ch jest filmów z metinów i lolów, ale jak to będzie dobrze obrobione, masz dobry głos, nie zanudzasz, masz własny, dobry i oryginalny styl to się wybijesz.

Opublikowano

@Up zdziała zdziała ale po bardzo długim czasie ;)

Ja jak widzę filmy z Minecrafta , Lola , Metina to odrazu wyłączam . Nie lubie takich popularnych gier wole oglądać te mniej sławne ps. możesz podać link do kanału tu lub na PW?

?????

Opublikowano

Musisz nagrywać z ludźmi. Z coraz większymi YouTuberami. Z czasem się wybijesz.

Opublikowano

Musisz nagrywać z ludźmi. Z coraz większymi YouTuberami. Z czasem się wybijesz.

ale kto będzie chciał ze mnąnagrywać? FuBU ?? :(

Opublikowano

FubuxPrawiczek nie, bo cie okradnie -,-. Możesz nadawać z raav92, ma fanpage lub dogadac się z darmowe kluczze steam. Ale lepiej, jakbyś nagrywał po ang, lepiej się wybijesz. Podstawowka z polski nie musi rozumieć treści, ale i tak zhejci, bo nie po naszemu

Opublikowano

FubuxPrawiczek nie, bo cie okradnie -,-. Możesz nadawać z raav92, ma fanpage lub dogadac się z darmowe kluczze steam. Ale lepiej, jakbyś nagrywał po ang, lepiej się wybijesz. Podstawowka z polski nie musi rozumieć treści, ale i tak zhejci, bo nie po naszemu

jak dogadać się z darmowe kklucze steam? bo nie rozumiem. Co to wgl jest? (steam, wiem)/

Opublikowano

Chodziło im pewnie o to, żebyś dogadał się z kimś kto Ci za sponsoruje klucze do gier i zrobisz konkurs. Sponsorowi możesz dać reklamę w filmiku, bądź inaczej się dogadać.

skąd mogę wziąść oto takiego sponsora?

Opublikowano

Poszukać, w sieci pełno jest takich. Bądź dogadaj się z jakąś popularną stroną np. craftserve która za sponsoruje Ci ok. 3 serwery po 5 slotów. ( Sorki że akurat Minecraft, może być jeszcze inna gra)

ale oni mi przecież nie dadzą, tak myślę. Czyli dogadywać się z jakimiś hostingami? a jak masz jakis sponsorów to podaj.

Opublikowano

Teraz na YT jest pełno filmów z LoLa albo Minecrafta. Bądź kreatywny i idź swoją drogą.

Jeżeli chłopak lubi takie gry to czemu ma z nich nie nagrywać? Ludzie wszystko obejrzą.

0tp3.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak, jak chcesz mieć dużo widzów i wyświetleń, ogólnie być oglądanym to musisz albo robić zajebiste filmy, albo beznadziejne. Polecam to pierwsze. Oprócz tego musisz mieć dobry mikrofon, HD itp. itd.

Ale ja i tak uważam, że najważniejszy jest dobry kontent

finalrender.png

Opublikowano

dzięki wam wszystkim za te komentarze, dowiedziałem się kilku tutaj rzeczy. Zaczynam działać!
Już mam pomysł. Na 500 widzów zrobię konkurs i mam już prawdopodobnie sponsorów: cubehost.

zasponsorują mi serwer minecrafta jako nagordę 3 miejsce. 2 będzie RP w lolu. Trzecia czyli główna battlefield. ;)

Opublikowano

Jeżeli chłopak lubi takie gry to czemu ma z nich nie nagrywać? Ludzie wszystko obejrzą.

Szansę na wybicie się robiąc filmy z MC albo LoLa są nikłe według mnie, ale może próbować. ;)

Chociaż, nie widziałem póki co nikogo. Kto by z DoTy2 albo ME3 MP coś nagrywał z Polaków. A shame...

Opublikowano

Szansę na wybicie się robiąc filmy z MC albo LoLa są nikłe według mnie, ale może próbować. ;)

Chociaż, nie widziałem póki co nikogo. Kto by z DoTy2 albo ME3 MP coś nagrywał z Polaków. A shame...

czyli już wiem co mogę nagrać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...