Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks Folder

ogar12144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do was prośbę mianowicie potrzebuje folderu World of Tanks pod najnowszego patcha jest nim chyba 8.9. Pszepraszam jeśli się myle ale jestem początkujacym w Wocie. Ale przejćmy do tematu. Nie chodzi mi o cały folder wrzucany w np. jednego winrara lecz foldery z gry po kolei np. Update jeden folder Sound drugi i tak dalej, pliki dll, WOTLauncher i pozostałe. Mam nadzieje że ktoś mi da link do pobrania tych plików i folderów a jak nie to chociaż o wersje starszą to sie bedzie szybciej aktualizowac, bo mam słaby internet. Pozdrawiam i prosze o pomoc.

Opublikowano

jak uruchamiasz patcher to Ci się to nie ściąga automatycznie? Najlepiej wywal cały folder 0.8.9 i ściągnij od nowa.

Nikt Ci nie musi wrzucać, a Ty masz rozwiązanie szybko i z maxymalną prędkością pobierania

Opublikowano

Mógłbyś jaśniej? Mam wywalic folder i od nowa aktualizwac ?to nic nie chyba nie pomoże.

Ale chodzi mi o to ze mi aktualizowanie zajmuje bardzo dużo czasu i chce te foldery.

Opublikowano

foldery z gry po kolei np. Update jeden folder Sound drugi i tak dalej, pliki dll, WOTLauncher i pozostałe.

To się określ jakich folderów potrzebujesz... Poproś kolegę o ściągnięcie Wota, jak masz taki słaby internet i przenieś na penie... Sam nie wiesz co masz zwalone to jak mamy Ci dać...

Na przyszłość zawsze rób kopie zapasową WoTa

Opublikowano

Jak nie masz gry to musisz ją ściągnąć... Takie trudne? Jak masz słabego neta to nie pograsz, bo trudno się gra z pingiem 200-300. Ale jak jesteś uparty to idź i od kolegi na penie weź, tylko pamiętaj że 8GB nie styknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...