Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

ziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...dawajcie jakieś hacki nowe które nie kickują co to za przyjemność gry, jeśli wbijam na rooma i kick za 5 min ???

Prośił bym do modernatora o usuniencie tych wszystkich ch*jowych cheatów.

Z powarzaniem ziom12

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

a ja prosze moderatora o bana dla tego pana i temat do zamknięcia

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Raport Poleciał

@edit

prosze o zamknięcie tematu

Opublikowano

Dzieci NEO!!!.Zrób sam sobie takiego haxa!!

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja proponuje ban dla tego pana ....

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

HAHA debilne to forum jakieś.....

poskarż się mamusi i tatusiowi lamo dostane pasem i sie rozpłacze niby co?

dzwoń sobie do tego hujowego modernatora parowozie.

Opublikowano

Abstrahując od altruistycznych zagadnien metafizycznego pietyzmu adekwatnie jestem gotow pokusic sie stwierdzeniem ze , percepcja mojej mentalnosci nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Toba.

Opublikowano

Wiecie, jak już jedna osoba napisała, że leci report to nie trzepa pisać, że się też to zrobiło, tylko po prostu report,. Jak jedna osoba napisze, że wysłała reporta to całkowicie wystarczy:D

Opublikowano

Omfg noby kazdy hack wystawiony na jakies zjebane forum jest po jakims czasie wykrywalny. Bo im wiecej ludzi ma go to latwiej go wygrysc i bany leca , najlepiej to jak kazdy by sie nauczyl robic wtedy kazdy by mial swojego i by gral do woli chociaz tzebabylo by go ulepszac i zmieniac ale to lepsze niz to ze nie wiesz kiedy mozesz bana dostac. Wkurwiaja mnie te noby co hacka nie potrafia zrobic i spamuja i zebraja o jakis hack to jest hamstwo, ten kto zrobi tego hacka co z tego ma wystawi i juz na 2 dzien ten hack do dupy bo noby rozdaja go albo sprzedaja. Pozdro dla wszystkich jebanych nobow od Troszczyka ;p ;]

A wogole to cale forum to totalna porazka;]

Ps. Kaka wiem ze mnie zbanujesz nobie.

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

ziom masz chyba z 5 lat

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Opublikowano

Omg 5 latek hacki mumie robic? Gdzie tu kaka omg ban powinien leciec na mnie i na tych nobow ja pierdole jaka ta strona jest zjebana.

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
  • Dodaj nową pozycję...