Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu offline?

Kwasna111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się grać w mu offline? tylko dla siebie?:D
odrazu mówię po co: mam mobilny internet, nie starczy na granie a grę bardzo lubię :D

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

da się grać w mu offline? tylko dla siebie? :D

odrazu mówię po co: mam mobilny internet, nie starczy na granie a grę bardzo lubię :D

Z tego co mi wiadomo, to nie ma takiej opcji.

Ale możesz założyć serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/168373-tutjak-stworzyc-swoj-wlasny-serwer/

I grać na nim samemu ;) Na to samo wyjdzie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niestety nie ma takiej opcji, jest to gra "MMO" to oznacza, że tylko i wyłącznie online.

Ale tak jak mój poprzednik wspomniał, możesz zagrać na własnym serwerze samemu, lecz będzie to trochę Cię kosztowało czasu i transferu, bo pliki itp, trochę ważą oraz odpalenie serwera nie wiem czy nie obejdzie się bez internetu :)

Dlatego nie radzę Ci grać, jeżeli nie chcesz ryzykować :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

właśnie założenie swojego serwera w dużym cudzysłowie, brałam pod uwagę ;)
Ale co do postawienia równie dobrze może to działać tak jak z ots, da się grać na swoim serwie z wyłączonym internetem ;)
O ile dobrze pamiętam kiedyś tak z nudów robiłam odpala się na włączonym, a później można spokojnie wyłączyć
I takim rozwiązaniem można grać do ponownego połączenia z internetem (bo jak wiadomo w mobilnym za każdym razem inne ip) ;)

I właśnie tak mnie natchnęło czy mu też dałoby radę tak odpalić ;)
A wolę się zapytać zanim zacznę kombinować bo o tyle że z otsami miałam już do czynienia, tak o stawianiu serv MU nie wiem nic :D
I nie wiem czy warto się trudzić :D

@Edit: Sprawdziłam link, no i wszystko fajnie tylko tam jest wersja starsza i w pierwszym poście już jest napisane że na nowszej koledze nie działało ;)
A ja bym chciała mieć skill tree rf i inne nowsze pierdoły :D
Ale już wyczytałam że można grać na localhost czylli bez neta pewnie będzie banglać (ale to tylko mój domysł)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Powiem Ci tak, kto nie ryzykuje nie wygrywa.

Możesz spróbować i pograć samemu, odkryć to czego normalny gracz nie mógłby poczuć, nauczysz się stawiać serwer.

A teraz dużo osób zakłada serwery, które padają, bo albo pliki są nie odbugowane, albo tracą chęci.

To już jest twój wybór co chcesz zrobić, ale życzę Ci powodzenia :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

no serwera raczej nie zamierzam stawiać bo na 3zmiany pracuję i potrzebny by był jakiś dedyk czy co tam innego :P
Ja tylko tak rekreacyjnie chce sobie grać :D
Aczkolwiek może jak będę grać rok na jakiejś sprawdzonej konfiguracji to kto wie ;D

b6y2zc.png

Opublikowano

Byłoby fajnie, ale za rok to już będzie dominowało Mu 2 :D

Więc, powodzenia w grze, może Ci się jakoś uda pograć.

A mam taki pomysł, spróbuj poszukać Mu z najmniejszym clientem (mb) i najstarszy sezon czyli 2-3 to może nie będzie Ci dużo transferu brać ! :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

nie da rady już próbowałam starszy sezon

co do serva znalazłam wczoraj "gotowe" servy na pewnym angielskim forum coś na wzór repacków..
ale kompletnie nie wiem co mam z tym zrobić bo niema żadnych instrukcji jak to zlepić :D
więc chyba sobie odpuszczę :D

b6y2zc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...