Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[|] ProCrafters.pl [|] SERWER HARDCORE = [1.6.4] [GILDIE] [RANKING] [NO-PREMIUM] [WWW] [STATYSTYKI] [AUTORSKIE PLUGINY] [YT'erzy]

ReznowPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosilbym o usuniecie VIPowi /enderchest

Czemu ? Juz niech ten drop ma,ale enderchest za pomoca komendy ? No wtf ? To juz nie hardcore ... Wymieniarki z NPC ? SERIO ? TO tez bym prosil,zeby bylo usuniete. Bo zaczyna przypominac mi sv + frakcje...

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co,zgodził się? :)

Nie mowcie,ze spam,bo duzo ludzi o to pyta.

Czy bedzie wiecej slotow ?

Czy bedzie jakas reklama,bo malo osob ?

Czy bedzie cos nowego na serwerze ?

- Beda gracze, bo sloty

- Youberzy.

- Planujemy zmodyfikować pluginy (m.i Gildie)

Prosilbym o usuniecie VIPowi /enderchest

Czemu ? Juz niech ten drop ma,ale enderchest za pomoca komendy ? No wtf ? To juz nie hardcore ... Wymieniarki z NPC ? SERIO ? TO tez bym prosil,zeby bylo usuniete. Bo zaczyna przypominac mi sv + frakcje...

Npc'ty zostaną usunięte.

Enderchest, workbench dodamy prawdopodobnie spowolnienie komendy. Poczekaj 10 sekund itp.

Mam pytanie.

Będzie ts3? Jak tak to kiedy :)

Ts3, już jest tylko w MOTD potrzeba zmienić :)

Pozdrawiamy, i zapraszamy do gry na serwerze!

ReznowPL-Anonymouse-Administrator%20ProC

Opublikowano

~Administracja ProCrafters.pl (mc.ProCrafters.pl)

I zmiencie że 64 miesa na enderchest ... To jest w sumie za darmo ... Enderchest dla vipow powinien być usunięty bo to bardzo nie fair wobec innych graczy

Dobrze, usuniemy tą zamiane :) Przepraszamy ale serwer w jakiś sposób musi się opłacić przynajmniej przy starcie :)

Taka propozycja żeby było napisane ile jeszcze mamy bana, bo dostałem wczoraj bana przy samym starcie i nie wiem do kiedy mam bana ;0

Bana ip, otrzymała osoba która zgrifowała nam mape przed startem ^^:)

Opublikowano

~Administracja ProCrafters.pl (mc.ProCrafters.pl)

Dobrze, usuniemy tą zamiane :) Przepraszamy ale serwer w jakiś sposób musi się opłacić przynajmniej przy starcie :)

Bana ip, otrzymała osoba która zgrifowała nam mape przed startem ^^:)

Ja ci spawna nie zgrigowałem :)

Opublikowano

Będą statystyki na www graczy i gildi? Będzie top 5 gildi ? Bedzie cobbleX ? Usuniecie ten /enderchest ? ;D

Pan_Dynia, spokojnie myslimy o WWW, lecz wszystko wymaga kasy/pieniędzy i czasu, napewno planujemy to lecz nie wiem czy tak szybko to zrobimy, co do /enderchest zostanie dodane spowolnienie komendy + Blokada przy poruszeniu postaci.

@up2, jaki nick w mc?

Opublikowano

zrobice,żeby podczas walki nie mogł uzywac i 5sek od komendy mu się otwiera i jak zacznie go ktoś bić to mu się to wyłącza. Jedyne sensowne wg wyjście.;D

Opublikowano

zrobice,żeby podczas walki nie mogł uzywac i 5sek od komendy mu się otwiera i jak zacznie go ktoś bić to mu się to wyłącza. Jedyne sensowne wg wyjście.;D

Coś sensownego wymyślimy, aby było to dopracowane! :)

Pozdrawiamy! :) Dziękujemy za aktywność w temacie!

Opublikowano

Czemu jest WL? Kiedy znowu właczycie? Co zrobiliście podczas przerwy technicznej? Będą stare gildie/itemy?:D

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

A już miałem mieczyk 4/2/2 :D

I cały set ochrona przed pociskami IV. xDDDD <3

Dowiemy się czegoś od administracji?

Typie jak ty juz mnie irytujsz, skonczysz spamowac i mowic co ty chcesz?

Serwer od wczoraj ma wh ...

Jak zwykle pepcio zrobi za max 2 tygodnie 4 edycje a za ten czas vipy zostaly kupione i co powiesz graczom?

:)

Opublikowano

Pisałem z MasterPepciem on mi napisał nie będzie nowej edycji tylko jak im się nie uda tego naprawić to oddadzą itemy na gildie.

Wszystkie itemki zostaną

272521459542159815554.gif

Opublikowano

Szymonku,co to jest "wh"? Za dużo cs´a,wyjdź na dwór. Chcesz się kłócić? Zapraszam na Skype,jak chcesz to Ci wyślę.:)

Załącza się tryb: "Kozak w necie, pizda w świecie"?
Opublikowano

Załącza się tryb: "Kozak w necie, pizda w świecie"?

Haha,nie. Nic takiego nie powiedziałem,a Ty już "Kozak w necie,pizda w świecie". Skąd wiesz jaki jestem poza Minecrafem/forum? Gówno wiesz,a się wypowiadasz. Dla Twojej ciekawości nie jestem "pizdą",ale kozakiem też nie. Kolejny,który chcę się kłócić? Również zapraszam na Skype,mam z tego dobrą zabawę. :rolleyes:

@topic/@edit Będą jakieś zmiany w gildiach?

Opublikowano

Hle Hle Hle Hle, skonczyla sie "white-lista" zaczela sie nowa ^^

szkoda mi tych graczy z vipami :/

Poza tym administracja pomaga dla graczy (daje itemy,atak w gildiach - respi creepery)

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...